Na prenájom penzión s barom v obci Vrbov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
480 m
2
okres Kežmarok
Vrbov
pred 201 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom zabehnutý penzión v podtatranskej obci Vrbov nachádzajúcej sa v pohorí Levočských vrchov. Penzión v roku 2005 prešiel kompletnou rekonštrukciou, keby bola budova prestavaná na penzión.

Penzión má dva nadzemné podlažia plus podkrovie, ktoré momentálne slúži ako skladovací priestor. Strecha je z plechu a penzión bol postavený z kameňa a tehly. Polovica budovy je podpivničená. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. Penzión sa nachádza na pozemku o rozlohe 939 m2. Podlahová plocha je približne 480 m2 plus podkrovie a pivnica. Zastávaná plocha pozemku je 240 m2. Na pozemku sa okrem penziónu nachádza altánok s dvomi grilmi, detské ihrisko s pieskoviskom a preliezkami. V oplotenom areáli penziónu je tiež zabezpečené parkovanie pre cca 10 áut.

Súčasťou penziónu je aj bar, ktorý sa nachádza na prízemí. Bar slúži primárne hosťom penziónu, ale je možné prevádzkovať ho aj samostatne. Priestory baru ponúkajú príjemné prostredie s možnosťou posedenia aj na terase, prípadne zahrať si stolný futbal, biliard a iné. Penzión disponuje 6 izbami s kapacitou 14 lôžok. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s WC, tiež chladničku. Pre všetky izby je k dispozícií plne vybavená kuchynka nachádzajúca sa na prízemí. Penzión má okrem vstupu cez bar aj samostatný vstup priamo od hlavnej cesty.

Mesačné nájomne je 1 100 €/mesiac plus energie. Nájomné je potrebné zaplatiť na pól roka dopredu.

Predajná cena penziónu je 169 tis. €.

Obec Vrbov je známa svojím geotermálnym kúpaliskom, ktoré je otvorené celoročne. Neďaleko je tiež do Vysokých Tatier (15 km), Slovenského raja (25 km), miest Kežmarok (6 km) a Poprad (12 km). Obec Vrbov poskytuje základnú občiansku vybavenosť: základná a materská škola, potraviny, pošta, lekár pre dospelých aj pre deti, knižnica, zastávka autobusu.

Pre viac informácií nás neváhate kontaktovať na tel. č. 0907 862 139, alebo mailom: recomp.poprad@gmail.com

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Na prenájom penzión s barom v obci Vrbov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.