Lukratívny objekt na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
128 m
2
okres Piešťany
Vrbové
Vrbové
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 291 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj lukratívnu nehnuteľnosť situovanú v priamom centre mesta Vrbové na Námestí Slobody.

Ide o jednopodlažnú budovu, ku ktorej v zadnej časti prislúcha suterén so samostatným vchodom. Prvé NP s celkovou výmerou 128 m2 pozostáva z hlavnej miestnosti, ktorá má priamy vstup z hlavnej ulice, ako aj z bočnej časti budovy so vstupom cez chodbu, z ktorej je vstup do ďalších troch priechodných miestností. Z chodby je taktiež vstup do technickej miestnosti a sociálnych zariadení. Objekt je vykurovaný plynovým kotlom, ohrev teplej vody zabezpečuje el. kotol. Budova prešla rozsiahlou rekonštrukciou, je zateplená, má plastové okná a novú strechu. V suteréne v zadnej časti budovy sa nachádzajú dve priechodné miestnosti so vstupom z ulice spolu o výmere 30,80 m2. V zadnej časti budovy sa nachádza taktiež samostatný vchod k miestnostiam na I. NP, takže v prípade záujmu je možné nehnuteľnosť rozdeliť na viaceré samostatné prevádzky. Objekt je zabezpečený bezpečnostným a kamerovým systémom.

Podľa platného rozhodnutia stavebného úradu je budovu možné využívať pre obchod a služby - kaviareň, rýchle občerstvenie, bagetáreň. Nie je však vylúčené na základe žiadosti zmeniť účel užívania stavby, príp. si budovu prispôsobiť na bývanie a podnikanie zároveň.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č. 0918/241 365, prípadne priamo v našej kancelárii na Hviezdoslavovej ulici č. 894/30, Vrbové.

Neváhajte prísť na obhliadku!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.