Rodinný dom - Penzión priamo vo Vysokých Tatrách - Nový Smokovec plne v prevádzke s kompletný

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
360 m
2
okres Poprad
Vysoké Tatry
pred 250 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 245 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE !!! Ponúkame na predaj Penzión - rodinný dom priamo vo Vysokých Tatrách v Novom Smokovci s nádhernými výhľadmi na Tatry, Kráľovu hoľu a okolie. Rodinný dom je dvojpodlažný s obytným podkrovím a plne využitým suterénom. Celkovo dom pozostáva z 8 izieb, 5 kúpelní s WC, baru s jedálňou, chodieb, viacúčelových miestností, práčovne s technickým vybavením kotolne a herne. Podkrovie pozostáva z dvoch izieb a kúpeľne s WC. Druhé podlažie z 3 izieb s balkónom, 3 kúpeľní s WC, skladu prádla, chodby. Prvé podlažie tvorí 3 izbový byt s kuchyňou, kúpeľňa s WC, šatník, chodba. V suteréne sa nachádza bar s jedálňou, kuchyňou, herne, WC, práčovňa s technickým vybavením, sklad. Dom je vykurovaný plynový kotol zn. Junkers, v suteréne možnosť kúrenia v krbovej peci na drevo, ohrev vody je zabezpečený plynovým bojlerom. Voda je obecný vodovod a odpad je do obecnej kanalizácie. Dom bol postavený a kolaudovaný v r. 2007. Strešná krytina bramac, okná sú plastové v kombinácii, podlahy sú koberce a keramická dlažba. Zastavaná plocha: 106 m2. výmera pozemku spolu z domom 200 m2. Konštrukcia objektu: murovaná ITONG. Prístupová cesta asfaltová. Rodinný dom je maximálne slnečný a teplý. Výhodou domu je jeho využitie aj na podnikateľské účely formou penziónu.

Ideálna kombinácia bývania vo vlastnom dome a zároveň aj podnikania - všetko máte pod vašou kontrolou. Dom sa predáva s kompletným zariadením a vybavením od príborov cez nábytok až po obliečky. Odovzdaním kľúčov prakticky len preberiete chod prevádzky aj s osvedčenou a vybudovanou klientelou.

Všetky bližšie informácie a obhliadku získate Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. čísle 0903 99 30 99

CENA: 510 000 € + Dohoda možná

Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Rodinný dom - Penzión priamo vo Vysokých Tatrách - Nový Smokovec plne v prevádzke s kompletný

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.