Prenájom priestorov v Ždiari

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
163 m
2
okres Poprad
Ždiar
Antošovský vrch
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

023-25-BRTEa

Ponúkame Vám na prenájom prevádzkové priestory v obci Ždiar. Tieto priestory môžu byť výbornou investičnou možnosťou na prevádzkovanie reštaurácie (keďže na tento štýl sú priestory navrhované). Samozrejme ak máte v pláne iný spôsobom využívať tieto priestory majiteľ je otvorený možnostiam. Priestory sa nachádzajú hneď pri hlavnej ceste a budú k ním dostupné aj parkovacie miesta.

Podlahová plocha: 143 m2 + 20 m2 (pivnica).

Cena: 1000€/mesiac bez energií + 3 mesačný depozit + rezervačný poplatok vo výške jednomesačného nájmu (za sprostredkovanie prenájmu a vypracovanie nájomnej zmluvy)

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. ( Fotografie poskytneme na vyžiadanie pri osobnom stretnutí v novootvorenej kancelárii v Kežmarku)

Obec Ždiar sa vďaka svojej polohe takmer 50 rokov zaoberá cestovným ruchom. V letnom období je možné využívať prekrásne okolie obce na nenáročné túry hrebeňom Spišskej Magury. Horské túry je možné kombinovať s výletmi do okolia Vysokých Tatier, Pienin, historických miest – Levoče a Kežmarku i návštevou termálnych kúpeľov vo Vrbove a vo Vyšných Ružbachoch.

V zimnom období sú tu ideálne podmienky na lyžovanie v troch strediskách zimného športu, a to na Strednici – 7 vlekov. Strednici a v Bachledovej doline kde sa nachádza sedačková lanovka a 4 vleky.

Celoročne otvorené horské stredisko s výhľadmi na masívy Belianskych Tatier, Bachledka Ski & Sun. Na jej konci sa nachádza nástupná stanica 10-miestnej kabínovej lanovky Gondola Bachledka, ktorá Vás pohodlne a za 7 minút vyvezie až ku chodníku korunami stromov a kráľovstva lesa Bachledka.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.