Apartmány na Liptove, Žiar – Západné Tatry

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
300 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Žiar
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám predaj polyfunkčného objektu s dvomi apartmánmi na Liptove v obci Žiar, ktorá je ústim jednej z najznámejších tatranských dolín, Žiarska dolina. Nachádza sa na veľkom slnečnom pozemku s výmerou 1 352m2. Objekt bol skolaudovaný v roku 2003, napojený je na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrickú prípojku. Polyfunkčný objekt s celkovou úžitkovou plochou 300m2 pozostáva z prízemia a podkrovia.

Priestory na prízemí slúžili ako výrobňa, predajňa s kanceláriou, sklad. Nachádza sa tu aj sociálne zariadenie. Sú napojené na všetky IS. Priestory sú vhodné na rekonštrukciu buď na trvalé bývanie, prípadne na agroturistiku.

Na poschodí sa nachádzajú 2 identické apartmány, každý s obytnou plochou 46,50m2 (spolu 93 m2) + schodisko s teraskou o výmere 22,30m2. Dispozične pozostávajú z chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby s kuchyňou a dvoch samostatných spální. Celková ubytovacia kapacita je osem osôb bez prístelky.

Za objektom sa nachádza krásny rovinatý pozemok s výhľadmi na Západné Tatry, ktorý momentálne slúži na športové vyžitie. Nachádza sa tu aj plne vybavený altánok s murovaným grilom a posedením.

Pozemok by sa dal využiť na výstavbu ďalších apartmánov, prípadne domu.

Terény v okolí obce sú v zime premenené na sieť lyžiarskych trás s východiskom na konečnej zastávke autobusu a veľkého parkoviska.  Nad obcou Žiar sa plánuje výstavba golfového ihriska. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko Dolinky, salaš, turisti ocenia vstup do Žiarskej doliny s výstupmi na Baranec, Baníkov, Roháče, Volovec .... V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme nezáväznú obhliadku nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Apartmány na Liptove, Žiar – Západné Tatry

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.