Iné, Žiar

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
20927 m
2
Vek stavby:  
< 20 rokov
okres Liptovský Mikuláš
Žiar
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 278 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Iba Realityalpia ponúka na predaj zabehnutý celoročne prevádzkovaný penzión v atraktívnej oblasti cestovného ruchu Liptova, na úpätí Žiarskej doliny Západných Tatier, s rozsiahlym vlastným pozemkom o výmere 20 927 m2. Penzión sa nachádza v bezprostrednej blízkosti voľnej prírody, turistických chodníkov a trás Žiarskej doliny neďaleko lyžiarskeho strediska Žiar – Dolinky, a na začiatku turistickej cesty na jedinú vysokohorskú chatu Západných Tatier z liptovskej strany - Žiarsku chatu. Vyťaženosť tohto penziónu je celoročná. Penzión je využívaný vo všetkých smeroch pre šport, rekreáciu, firemné akcie, rodinné slávnosti i hromadné detské akcie.

Penzión pozostáva z hlavnej koliby s reštauráciou, konferenčnou miestnosťou a terasovým sedením, 7 chatiek a zariadeného prístrešku využívaného na vonkajšie posedenia s možnosťou grilovania.

Ubytovanie v 5 chatkách s vlastnou terasou a sedením je pre 13 osôb, jednej chatke pre 18 a v poslednej pre 17 osôb. Celková kapacita zariadenia je pre 100 osôb s prístelkami. V chatkách sa nachádzajú spoločné aj vlastné sociálne zariadenie.

Vykurovanie je riešené centrálne, plynovým vykurovaním. Spoločenská miestnosť s krbom a TV môže slúžiť na spoločenské stretnutia ubytovaných hostí, firemné prezentácie a školenia. Veľký pozemok umožňuje hlavne v letnom období klientele možnosť nerušenej zábavy v podobe futbalového ihriska, tenisového kurtu, volejbalového ihriska, hojdačiek, preliezok, šmýkačiek a trampolíny. Okrem zábavy v blízkosti objektu je tu možnosť sprostredkovania jazdy na koni, štvorkolkách, paraglajdingu či raftingu.

V súčasnosti je Liptov jedným z najzaujímavejších a najnavštevovanejších slovenských regiónov. Okrem Západných a Nízkych Tatier je turisticky príťažlivým centrom vodná priehrada Liptovská Mara s centrom v Liptovskom Trnovci, aquapark v Liptovskom Mikuláši, lyžiarske centrá v Nízkych Tatrách a Veľkej Fatre či jaskýň v Nízkych Tatrách.

Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: Iné, Žiar

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.