Reality holding+ ponúka Žilina Vlčince reštaurácia na predaj - ihneď k dispozícii

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
175 m
2
okres Žilina
Žilina
pred 320 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 268 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Ponúkame Vám na predaj zabehnutú, zariadenú reštauráciu - piváreň na sídlisku Vlčince, Žilina. Piváreň je v prevádzke už viac ako 10 rokov so stálou klientelou a príjemným posedením. Je postavená na pozemku s výmerou 245 m2 a zastavanou plochou 50m2 + terasa /cca 175 m2/. Piváreň je po čiastočnej rekonštrukcii v tichej lokalite s možnosťou oddychu, dlhých prechádzok a dispozične riešená nasledovne: spoločenská miestnosť, bar, kuchynka, sklady, toalety pánske a dámske. K pivárni je dostupnosť po asfaltovej prístupovej ceste s možnosťou zaparkovania. Celková cena nehnuteľnosti je 149 350,00 EUR/celkom, pri vážnom záujme dohoda možná s výraznou zľavou. Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta vrátane poistenia nehnuteľnosti.

Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: D. Ev. číslo: 109052 Kontakt maklér: +421905750373, kontakt pobočka: +421918111232. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk.

Popis loklity: Žilina Centrum severozápadného Slovenska, sídlo Žilinského kraja je jedným z najväčších a najstarších miest na Slovensku. Žilina má rozvinutý priemysel, sieť kultúrnych, školských a športových ustanovizní a turisticky atraktívne okolie. Mesto na sútoku Váhu a Kysuce sa zapísalo do povedomia aj ako stredisko výstavníctva a cestovného ruchu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.