Kontaktné údaje

A - Z Reality, s.r.o.

Michalská bašta 7

940 01 Nové Zámky

Meno:
  Ing. Milan Štefanec
Telefón:
0950 803 738
Mobil:
0905753455
E-mail:
ID ponuky:
MS86

Ponúkame na predaj komerčný objekt - Zlatná na Ostrove

325 000
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
934 m
2
okres Komárno
Zlatná na Ostrove
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj obchodno - priemyselný objekt pri obci Zlatná na Ostrove.

Nehnuteľnosť z roku 1986 pozostáva z troch vzájomne prepojených častí. Uvedená nehnuteľnosť sa nachádza pri hlavnej ceste I. triedy č. 63 vedúcej z mesta Komárno do Bratislavy, iba 10 km od okresného mesta Komárno. Dobré napojenie na nový cezhraničný most vedúci do Maďarska a na maďarskú diaľnicu (8 km).

Rozloha pozemku: 4 601 m2, zastavaná plocha: 734 m2, celková úžitková plocha nehnuteľnosti je cca 930 m2

Murovaná budova slúži v súčasnosti ako autoservis a predajňa: farby-laky.

Dispozícia nehnuteľnosti:

Prízemie: tri veľké komerčné priestory, štyri sociálne zariadenia (kúpeľne s toaletou), šatňa, dve kancelárie a schodisko.

Poschodie – podkrovie: dva kancelárske priestory, 2 sociálne zariadenia s toaletou a spojovacia chodba. V suteréne sa nachádza kotolňa.

Pred budovou aj za ňou sa nachádzajú vybetónované a vyasfaltované plochy. Pred budovou je ohradené parkovisko s kapacitou pre 30 áut. Za budovou je väčší dvor vhodný na uskladnenie materiálu – možnosť prístupu nákladných vozidiel cez samostatnú kovovú bránu.

Nehnuteľnosť prešla pred niekoľkými rokmi čiastočnou rekonštrukciou. V roku 2007 bol objekt oplotený. V roku 2012 bola opravená strecha budovy, budova bola čiastočne zateplená.

Objekt s nadčasovým dizajnom a dobrou dopravnou dostupnosťou: (napojenie na cestu I. triedy, dve príjazdové cesty, samostatný prístup z pozemku do obce) ponúka široké možnosti využitia. Územný plán umožňuje využitie objektu na obchod a služby.

Vhodné na výrobné ako aj obchodné účely, skladovo - logistický priestor, prípadne ubytovacie a reštauračné účely. Napojenie na všetky potrebné inžinierske siete: el. vedenie, plyn (vykurovanie objektu plyn. kotlom), mestskú vodu. opt. internet. Bezprostredná blízkosť čerpacej stanice a stanice STK. Na pozemku je veľkokapacitná žumpa. Možnosť napojenia na vysoké napätie (trafostanicu) je výhodou.

V prípade záujmu o osobnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: 0950 803 738

Cena: 325 000 EUR V prípade Vážneho záujmu dohoda možná.

Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát alebo notár) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.

- poskytujeme komplexný realitný servis,

- preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,

- stavebné povolenia, legalizácia stavieb,

- potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Ponúkame na predaj komerčný objekt - Zlatná na Ostrove

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.