Byty Parnas

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
03/2016

Koniec výstavby:  
06/2022

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
okres Trnava
Biely Kostol
pred 105 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 92 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Pri zrode projektu stála jasná idea investora VENCORP RK, s.r.o. . vybudovať moderný bytový dom, ktorý umožní dosiahnuť pre nových majiteľov pocit harmonického domova. Vhodnou lokalitou pre naplnenie tohto cieľa sa stala už vybudovaná nová časť obce Biely Kostol. Bytový dom PARNAS, ktorého architektúra umocňuje hodnotu bývania, je situovaný v susedstve existujúcej bytovej zástavby s nerušenými výhľadmi na okolitú prírodu.

“Bytový dom A 4 – PARNAS je zaujímavý nielen svojim umiestnením, ale aj architektonickým riešením stavby. Vytvára priestor pre 48 obytných jednotiek v skladbe 1 až 3 izbových o výmere od 27 do 68 m2. Počet bytov v objekte je v celku malý, čo zaručuje pre klientov vyššiu mieru súkromia a prispieva k rodinnej atmosfére.”

Popis lokality

Bytový dom PARNAS je situovaný v prímestskej časti TRNAVY v obci BIELY KOSTOL. Jedinečnosťou lokality je najmä spojenie krásnej prírody a zároveň bezprostrednej blízkosti mesta. Nachádza sa neďaleko prírodnej rezervácie s panoramatickým výhľadom na chrbát Malých Karpát. Originálna poloha sa tak stala rozhodujúcim faktorom pri precíznom výbere najvhodnejšieho územia pre pokojné a tiché rodinné bývanie.

Web projektu:
neuvedené
Developer:
VENCORP RK, s.r.o.
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené

Byty

Cena s DPH od:
77 736
Počet bytov voľných / všetkých:
15 / 48
Plocha bytov od:
27 m2
Plocha bytov do:
68 m2
Počet poschodí stavby:
4

Na mape: Byty Parnas

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.