Rača Vineyards

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Bytový dom

Začiatok výstavby:  
11/2007

Koniec výstavby:  
06/2009

Počet etáp výstavby:  
2
Bratislava
Krasňany
Kadnárova
pred 732 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 101 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Posledné mezonety s nádhernym výhľadom!

Najkrajší výhľad je severozápadný a západný, na Karpaty. Smerom na západ je vidieť televízna veža, ktorá sa nachádza na Kolibe, jedné z najatraktívnejších častí Bratislavy. Južný výhľad je z vyšších poschodí smerom na centrum mesta.

Architektonické riešenie projektu vychádza z moderných trendov súčasnej architektúry s dôrazom na praktické a pohodlné bývanie. Jeho tvorcovia kládli dôraz ako na individuálny výraz prostredníctvom hmotovo - priestorovej členitosti jednotlivých objektov v rámci uceleného architektonického výrazu riešeného územia, tak predovšetkým aj na citlivé zakomponovanie celkového architektonického konceptu do okolitého prostredia. Orientácia a lokalizácia jednotlivých objektov bytových domov zabezpečí novým obyvateľom dokonalé súkromie. Vstup do objektov ako aj do jednotlivých bytov je bezbariérový.

Prvá etapa Rezidenčného komplexu Rača Vineyards ponúka celkovo 112 bytových jednotiek doplnených o 4 nebytové priestory v troch bytových domoch terasovito osadených do okolitého územia, z ktorých dva budú mať päť nadzemných a jedno ustupujúce nadzemné podlažie a zvyšné dva objekty budú osempodlažné s jedným ustupujúcim podlažím. Jednotlivé objekty sú na úrovni 1. podzemného podlažia vzájomne prepojené prostredníctvom dvoch parkovacích domov polo zapustených v okolitom teréne.

Rezidenčný komplex Rača Vineyards Vám ponúka široké rozpätie pestrej palety bytov od najmenších 1+kk s výmerou už od 42,8 m2 až po komfortne riešené 4+kk s výmerou až 155,6 m2 úžitkovej plochy vrátane balkónov a terás, a pre náročnejších klientov, alebo aj početnejšie rodiny niekoľko bytov 4+kk a 5+kk mezonetového typu s výmerou do 179,7 m2 vrátane balkónov a terás. Pre všetkých obyvateľov je zabezpečený dostatočný počet parkovacích miest a to ako v podzemných podlažiach pod jednotlivými objektmi bytových domov, tak aj v rámci parkovacích domov, s celkovým počtom 31 garážových parkovacích státí, doplnených o ďalších 95 parkovacích státí na povrchu v okolí bytových domov pre parkovanie miestnych obyvateľov ako aj ich prípadných návštev.

Prvá etapa Rezidenčného komplexu bola úspešne skolaudovaná a prevažne zabývaná. V súčasnosti máte jedinečnú možnosť vybrať si z ponuky posledných voľných bytov a zvoliť si tak príjemné, pekné bývanie v oáze kľudu.

Popis štandardného vybavenia

• vstupné dvere: plné, protipožiarne, fóliované, vybavené priezorom a bezpečnostným kovaním s cylindrickou vložkou

• vnútorné dvere: hladké fóliované, jednokrídlové, plné, do obývacích izieb čiastočne presklené (byty 4+kk dvojkrídlové), zárubne obložkové

• okná/balkónové dvere: okenné profily plastové, viackomorové, farba biela

• obývacia izba, kuchynský kút, spálňa: laminátová plávajúca podlaha, soklové lišty v dekóre dreva

• príprava na kuchynskú linku: prívod studenej a teplej vody, vývod kanalizácie, vývod vzduchotechniky na pripojenie digestora, el. vývod na pripojenie sporáka, el. zásuvky 220 V

• chodba, komora: laminátová plávajúca podlaha, soklové lišty v dekóre podlahy

• kúpeľňa, WC: dlažba keramická, povrchy stien - keramické obklady, odvetrávanie - ventilátor s ovládaním, (dlažba a obklad je vybraný, nie je možné v štandarde meniť farbu a typ, je to možné len ako klientská zmena); povrchy stien - keramické obklady glazované, lesklé, bielej a oranžovej farby, výška 2,00 m s posledným radom v hnedej farbe, odvetrávanie - ventilátor s ovládaním

• kúpeľňa: umývadlo, vaňa, sprchový kút (pri druhej kúpeľni v byte), príprava na práčku,výhrevný rebrík

• WC: kombi WC, nádržka so splachovaním Dual Flush, umývadielko (len v mezonetových bytoch)

• balkón: podlaha - betónová dlažba na podložkách

• terasy: podlaha - betónová dlažba na podložkách

• garážové státia: podlaha - betónová s náterom; brána sekčná na diaľkové ovládanie

• vykurovanie: ústredné, so samostatnou reguláciou a meraním spotreby, výhrevné telesá doskové, oceľové

• rozvody slaboprúdu (televízne, rozhlasové, telefónne) - štruktúrované rozvody po byte (do hviezdy), koncové zásuvky TV/R (televízia) a VPTS (telefón) v obývacej izbe a väčšej spálni

• domové zvončekové tablo s priestorom na poštové schránky, v bytoch hlasový telefón

• káblová televízia TKR - priestorová rezerva v domovej stúpačkovej šachte SLA na dodatočné káblové rozvody TKR, v prípade neskoršej inštalácie domových rozvodov budú zabezpečené pripojenie v spoločnom rozbočovači na poschodí bez zásahu do bytovej kabeláže a výmena koncových zásuviek v bytoch na typ podľa TKR

Popis lokality

Novovzniknutý projekt Rezidenčný komplex Rača Vineyards sa nachádza v príjemnom prostredí vinohradníckych svahov na Kadnárovej ulici v mestskej časti Bratislava - Rača. Rozprestiera sa na ploche 1,21 ha s výhľadom na juhozápadné svahy Malých Karpát a siluetu hlavného mesta.

Okolité prostredie Vám poskytne množstvo zaujímavých alternatív trávenia voľného času. Výnimočnosť lokality spájajúcej dotyk prírody a zároveň dobrú dostupnosť centra mesta ju priam predurčuje na príjemné a praktické bývanie vhodné pre spokojný rodinný život.

Okrem citlivého začlenenia do okolitého prostredia je veľmi príjemná aj dôsledná integrácia tohto komplexu do okolitej mestskej infraštruktúry. Priamo v mestskej časti Rača mate k dispozícii jednoducho všetko, čo človek potrebuje k životu - školy, detské ihriská, obchodné prevádzky, všetky bežné služby vrátane pošty a zdravotníckych zariadení. K dispozícií je aj široký výber možností pre aktívny oddych a športové vyžitie (tenis, fitnes, futbal, cyklokros, plávanie).

Vďaka neďalekým zastávkam mestskej hromadnej doprav (autobusy, električky) je dobre dostupné ako centrum Bratislavy tak prakticky aj všetky ďalšie mestské časti. K dispozícii je aj železničné spojenie. Autom sa do centra mesta dostanete za cca 15 minút jazdy po Račianskej ceste, za cca 7 minút zasa na diaľničný obchvat po diaľničnom "Vajnory" a za cca 20 minút jazdy po štvorprúdovej ceste č. 502 sa dostanete do Pezinka.

Web projektu:
Developer:
Skanska Reality
Web developera:
Financujúca banka:
neuvedené
Garáž / garážové státie:
áno
Hypotekárny úver:
áno

Byty

Cena s DPH od:
95 700
Počet bytov voľných / všetkých:
2 / 112
Plocha bytov od:
48 m2
Plocha bytov do:
179 m2
Počet poschodí stavby:
9
Typy bytov:
1-izbový byt, 2-izbový byt, 3-izbový byt, 4-izbový byt
1-izbový byt:
voľných: - / všetkých: 31
2-izbový byt:
voľných: - / všetkých: 35
3-izbový byt:
voľných: 2 / všetkých: 34
4-izbový byt:
voľných: - / všetkých: 4
atypický byt:
voľných: - / všetkých: 8

Na mape: Rača Vineyards

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.