Drevodom Blahomíra

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Výstavba rodinných domov

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
Bratislava
Záhorská Bystrica
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 79 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Projekt „HR séria „Blahomíra“

Pri vývoji tohto projektu z lepených hranolov bolo cieľom vytvoriť najpohodlnejšie bývanie a cieľom bolo, aby bol dom tejto série teplý a jasný, pričom by bol cenovo dostupný.

V projekte boli použité dve stavebné technológie: prvé poschodie je vyrobené z veľkoformátových keramických blokov Porotherm 38 Thermo a druhé - podľa typu technológie polo dreveného dreva (technológia dreveného rámu alebo kostra, ) ktorej základom sú silné lepené hranoly. Bloky prvého poschodia nevyžadujú izoláciu (počas výstavby v strednom pruhu) a steny druhého poschodia a strecha majú izoláciu 250 mm, čo robí tento projekt veľmi energeticky účinným.

Výsledkom bolo, že sa pre rodinu 4 osôb objavil moderný, útulný dom, kde je všetko premyslené do najmenších detailov: veranda je zarámovaná v drevenom ráme, priestranná vstupná hala, veľká šatňa pri vchode, obývacia izba, otvorený priestor kuchyne a jedálne. - Hosťovská izba so špajzou a celá sklenená stena s posuvnými dverami, ktoré umožňujú spojiť priestor obývacej izby s terasou. Schodisko vedie do druhého poschodia, ktoré je osvetleným denným svetlom. Na druhom poschodí sa nachádza hlavná spálňa s vlastnou šatňou s veľkým oknom a kúpeľňa so sprchou a vaňou, osvetleným podkrovným oknom. Na druhom poschodí sú tiež dve veľké detské izby s premyslenými úložnými priestormi a samostatnou kúpeľňou, so sprchou a vaňou, do ktorej denné svetlo vstupuje cez dve strešné okná. Charakteristickým rysom tohto domu je možnosť nainštalovať systém, prostredníctvom ktorého môžete z kúpeľne na druhom poschodí vyhodiť špinavé prádlo - okamžite pôjde do pracovné na prvom poschodí.

Projekt má veľké zasklenie. Okrem panoramatického zasklenia v obývacej izbe je v izbách na druhom poschodí zasklená celá stena. Zároveň sa premýšľalo nad bezpečnosťou: panoramatické okná na druhom poschodí sú vyrobené z triplexu a v obývacej izbe sa používa tvrdené sklo. Všetky okná s dvojitým zasklením sú šetriace energiu, čo vám umožní cítiť sa pohodlne v dome za každého počasia a zároveň si vychutnať výhľad na okolitú prírodu.

Ak je to potrebné, k domu je možné pridať ďalšiu otvorenú terasu a prístrešok s plochou využitou strechou, ku ktorému je možné zariadiť prístup inštaláciou ďalšej rímsy v obývacej izbe.

Architektonickým štýlom, v ktorom sa tento projekt uskutočnil, je štýl, ktorý získava na popularite, zmes minimalizmu a podkrovia, so sedlovou strechou, ktorá vedie na steny, pre sklenými štítmi a konzolovými balkónmi pod širokými okrajmi strechy. Existuje niekoľko možností na dekoráciu vonkajších stien v prvom poschodí: môžu to byť vertikálne vláknité cementové panely Kedral s niekoľkými desiatkami možných farieb, môže sa realizovať aj obklad z tehál, tiež so širokou škálou tvarov a farieb a môže to byť iba fasádna omietka, ktorú je možné prakticky zafarbiť na akúkoľvek farbu.

Jemnosť kovu a kameňa v stodole je zmäkčená drevenou povrchovou úpravou v oblasti balkóna, ktorej farba sa tiež môže meniť. Takto si môžete vytvoriť svoj vlastný jedinečný vzhľad tohto domu.

Vytvorili sme tento dom s láskou k tomu, čo robíme a k tým pre ktorých to robíme a budúcim majiteľom želáme iba jednu vec: nechajte atmosféru v rodine tak teplú a slnečnú ako tento dom!

Možnosť realizácie projektu v rámci celej SR.

Web projektu:
neuvedené
Developer:
neuvedené
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené
Hypotekárny úver:
áno

Domy

Cena s DPH od:
229 900
Plocha domov od:
neuvedené
Plocha domov do:
neuvedené
Typy domov:
4-izbový dom
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.