Polyfunkčný dom, novostavba, centrum mesta, Komárno

Inzerát už nie je aktuálny
Typ stavby:  
Polyfunkčný objekt

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
okres Komárno
Komárno
Komárno
pred 363 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 129 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Konfido ponúka na predaj polyfunkčnú budovu v centre mesta, novostavba, Komárno.

Budova je postavená pred tromi rokmi, s využitím pôvodného meštianskeho domu a jeho kvalitnou kompletnou rekonštrukciou prispôsobenou aktuálnemu stavu. Pri stavbe boli použité komárňanské tehly a tehly Porotherm, trojkomorové okná Salamander, strecha Tondach. Polyfunkčná budova ponúka 600 m2 úžitkovej plochy na troch podlažiach. Všetky siete – elektrina, voda, plyn, kanalizácia, telekomunikácie. Budova stojí na pozemku s rozlohou 620 m2, je orientovaná na tri svetové strany (JZ, SZ a SV), pôdorys budovy má rozmery 10,30m x 20,08m.

Budova je aktuálne využívaná čiastočne, stredné podlažie (1.NP) s rozlohou 200 m2 je využívané kompletne, sú tu zriadené ordinácie s čakárňami, je tu kancelársky priestor, chodbové časti, tri toalety s umývadlami, prípadne ďalšia toaleta spoločne so sprchou. Podlahy sú dlažba a kvalitné lino.

Spodné podlažie (suterén, 1.PP) s rozlohou 200 m2 je pripravené k okamžitej prevádzke. Nachádzajú sa tu dve miestnosti bežnej veľkosti, jedna veľká miestnosť (v tejto miestnosti je druhý vstup do budovy), niekoľko menších miestností ako sklad, kotolňa, umyváreň a toalety.

Vrchné podlažie (2.NP) s rozlohou 215 m2 je potrebné dokončiť podľa vlastných predstáv. Tu sa aktuálne nachádzajú dve veľké miestnosti, jedna menšia a priestory pre zriadenie toaliet, skladov atď. Je možné využiť a dať do prevádzky aj podkrovný priestor.

Budova ponúka využitie pre služby, pre obchod ale aj na bývanie (nehnuteľnosť nemá energetický certifikát). Budova má dva vchody, možnosť parkovania pre šesť áut priamo na pozemku, ďalej je na pozemku staršia garáž (19 m2). Fasáda domu je kompletne zrealizovaná, majitelia použili mramorový sokel okolo celého obvodu budovy, taktiež okolie budovy nepotrebuje zásadné úpravy. Dokončiť potrebuje do finálnej fázy vrchné podlažie.

Budova podobného charakteru v meste Komárno aktuálne nie je.

V okolí budovy sa nachádzajú hlavné mestské komunikácie, nákupné centrá, obchody, súd, banky, služby, park, kostol, divadlo, hotely, Alžbetin ostrov.

Cena nehnuteľnosti je 640.000,-Eur, cena je vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s nadobudnutím vlastníckeho práva k nehnuteľnosti.

Pre bližšie informácie kontaktujte kamil@konfido.sk, 0905410278 a 0911410278, Kamil Krebes.

Ďalšie zaujímavé ponuky nájdete na www.konfido.sk

Web projektu:
neuvedené
Developer:
neuvedené
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené

Byty

Cena s DPH od:
640 000
Plocha bytov od:
neuvedené
Plocha bytov do:
neuvedené
Konštrukcia:
Tehlová

Administratívne priestory

Cena s DPH od:
neuvedené
Plocha priestorov od:
neuvedené
Plocha priestorov do:
neuvedené
Konštrukcia:
Tehlová

Obchodné priestory

Cena s DPH od:
neuvedené
Plocha priestorov od:
neuvedené
Plocha priestorov do:
neuvedené
Konštrukcia:
Tehlová
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.