Kontaktné údaje

Maxim s.r.o.

Dúbravská cesta 2

84104 Bratislava

Meno:
  Alexandra Katonová
Telefón:
0911 896 465
E-mail:
ID ponuky:
AK24924

PREDAJ - Pozemok s projektom rodinného domu v mestskej časti Bratislava Dúbravka - Villa Rustica.

164 000
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
600 m2

Bratislava
Dúbravka
Agátová
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 2 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok s projektom rodinného domu v mestskej časti Bratislava Dúbravka - Villa Rustica. Pozemok s rozlohou 600 m² sa nachádza v tichej časti pod Devínskou Kobylou, kde je krásna príroda a súčasne dobrá dostupnosť do centra mesta. Novovybudovaná časť Bory (nákupné centrum, nemocnica Penta, základná škola, škôlka, ..) je vzdialená len 5 minút a do centra sa dostanete za 15 minút. Na tomto mieste môžete začať stavať váš nový dom podľa pripraveného projektu, ktorý je už schválený v tzv. územno-plánovacích informáciách (UPI) a čaká na stavebné povolenie. Je to skvelá príležitosť pre niekoho, kto si chce postaviť dom presne podľa svojich predstáv v Bratislave ale za dostupnú cenu a zároveň neuberať na požiadavkách týkajúcich sa kvality rodinného domu. Pozemok je obklopený lesom a prístup k nemu vedie cez lesnú cestičku, ktorá dodáva lokalite príjemný pocit súkromia. Na pozemku nájdete aj podpivničenú chatku, ktorá môže slúžiť na rôzne účely počas výstavby domu. Okolie je ideálne pre ľudí, ktorí majú radi prírodu – siete turistických chodníkov ponúkajú skvelé možnosti pre prechádzky alebo cyklistiku. A to všetko s výhodou, že ste stále blízko mesta. Ak hľadáte miesto, kde by ste mohli žiť v pokoji a zároveň mať rýchly prístup do mesta, tento pozemok by mohol byť práve pre vás. Predaj je zabezpečený prostredníctvom právnickej kancelárie, ktorá vám pomôže so všetkými potrebnými krokmi. Vytvorte si nový domov tam, kde sa cítite najlepšie – obklopení nedotknutou prírodou, ale pritom s plnou občianskou vybavenosťou a krátkou dostupnosťou do centra mesta.

Cena nehnuteľnosti je 164.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu  167.000,-Eur celkom.

Kontakt: Alexandra Katonová,  katonova@maximreal.sk, tel.: 0911 896 465

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

 

 

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
nie
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: PREDAJ - Pozemok s projektom rodinného domu v mestskej časti Bratislava Dúbravka - Villa Rustica.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.