ARTHUR - Pozemok s rozostavaným RD, Rača, BA III., ÚP 365m2, pozemok 1468m2, všetky IS

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
1468 m2

Bratislava
Rača
pred 246 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 153 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pozemok s rozostavaným RD, Rača, BA III., ÚP 365m2, pozemok 1468m2, všetky IS na pozemku – elektrina, voda, plyn kanalizácia. Na časti pozemku 484m2 je postavený rozostavaný rodinný dom / rozostavaná stavba / kód 21. Pozemky s výmerou 984m2 sú v súčasnosti ako záhrady, funkčné využitie môže byť na individuálnu bytovú výstavbu. Podľa pôvodného projektu je vytvorená dispozícia rodinného domu nasledovne: 1.PP s výmerou 96m2, 2.NP s výmerou 178m2, 2.NP s výmerou 91m2 (podkrovie). Pozemok s rozostavaným rodinným domom sa nachádza v časti Rače, s výbornou dostupnosťou aj k MHD, s dobrou občianskou vybavenosťou, v zastavanej časti, v susedstve rodinných domov. K pozemku vedie spevnená asfaltová cesta. Krásny výhľad, vynikajúci vzduch a bezprostredná okolitá príroda, vytvárajú jedinečné miesto pre bývanie náročných budúcich majiteľov, ktorí ocenia kvalitu prostredia vidieckeho charakteru, mimo mestského ruchu, od centra BA vzdialeného len  20min. Pôvodná stavba je z r. 1992. Schvaľovacia dokumentácia na rekonštrukciu a dostavbu RD, vrátane technickej správy a projektu je k dispozícii. Od Mestskej časti Bratislava Rača r. 2015 bolo vydané Stanovisko potvrdzujúce platnosť stavebného povolenia, ktoré nadobudlo právoplatnosť r. 1992.

Štúdia, pôdorysy, Znalecký posudok a rozpočet na dostavbu a rekonštrukciu rozostavaného rodinného domu je k dispozícii osobne u zodpovedného makléra.

Cena: 598.000,-€

Uvedená cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti, právneho servisu a provízie Rk.

Kontakt na makléra: Elena Belková

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/558/pozemok-s-rozostavanym-rd-raca-ba-iii-up-365m2-pozemok-1468m2-vsetky-is#ziadost-o-obhliadku

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Mierny svah
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
áno
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová
Umiestnenie pozemku:
Intravilán
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.