BA/RAČA - Investícia alebo pestovanie vína? Vinohrad na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Poľnohospodársky pozemok

Celková plocha:  
1610 m2

Bratislava
Rača
Kamilková
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj neobrábaný vinohrad v časti Dolné cídle v Rači. Pozemok poskytuje krásne výhľady na Raču, obklopený prírodou a vinohradmi. V tesnej blízkosti nami ponúkaného pozemku sa už nachádzajú obrábané vinohrady. Využite možnosť a kúpte si kúsok raja s výhľadom na Bratislavu.

LOKALITA:

Pozemok sa nachádza v Rači, časť Dolné cidle. Prístup k pozemku je asfaltovou cestou po Kamilkovej ulici, následne je asi 450 metrov spevnená cesta. Súčasťou predaja je aj spoluvlastnícky podiel na prístupovej spevnenej komunikácii ktorá vedie od Kamilkovej cesty.

SIETE:

Inžinierske siete sú dostupné na ulici Kamilková, k pozemku nevedú žiadne inžinierske siete, v prípade záujmu je možné na pozemku vybudovať studňu.

Výmera pozemku: 1610m2 + spoluvlastnícky podiel na komunikácii, šírka 17m, prevažná vačšina pozemku je široká 17m, ku koncu sa zužuje.

MOŽNOSTI VYUŽITIA:

Pozemok je vedená ako vinica. V súčasnosti nie je obrabaná. Ideálna možnosť je obnoviť vinič a užívať si vlastné hrozno, alebo produkty z neho. Kúpa vinice je dobrá ako investícia do budúcnosti, keď sa bývalé vinice preklasifikujú na stavebné pozemky. V súčasnej dobe, ani v horizonte najbližších rokov nie je možné uvažovať nad výstavbou na pozemku.

NAŠE SLUŽBY

Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: BA/RAČA - Investícia alebo pestovanie vína? Vinohrad na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.