Reality holding+ ponúka Bratislava-Rača Bratislava-Rača na predaj záhrada - TOP ponuka

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
670 m2

Bratislava
Rača
pred 332 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 330 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Na predaj pozemky - záhrada s murovanou, tehlovou chatou. Chata je z roku 1972 v pôvodnom stave so zachovalými základmi. V chate je elekrtika, voda nebola dotiahnutá ale možnosť tu je bezproblémová. V oblasti nieje plyn. Pozemok je mierne svahovitý.

Pozemok sa nachádza druhý od prístupovej cesty,

pozemok je možné využiť aj na stavbu rodinného domu, len je nutné dobudovať prístupovú cestu a dotiahnuť vodu. Pozemok je v osobnom vlastníctve. Treba vidieť.

Chatu je nutné rekonštruovať, odpad je riešený žumpou.

Cena 60 000,00 EUR/celkom.V cene je zahrnutý kompletný právny servis, kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti, vypracovanie zmlúv právnikom, zabezpečenie všetkých dokumentov potrebných k prevodu nehnuteľnosti, návrhy na vklad do katastra nehnuteľností, až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Energetická trieda: . Ev. číslo: 123287 Kontakt: 0917 206 206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk a ako BONUS vám ku kúpe dáme Kanárske ostrovy zdarma.Popis loklity: Krásna tichá lokalita, pod lesom, v okolí vybudované rodinné domy a chatky. Občianska vybavenosť všetká dostupná do pár minút peši aj autom.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina až mierny svah
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.