Na Predaj - krásny veľký rovinatý pozemok priamo v BA na výstavbu rod.domu/domov, dvojdomu, ale

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
1025 m2

Bratislava
Ružinov
Hrachová
pred 21 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Exkluzívne na Predaj rovinatý, slnečný pozemok v Bratislave, časť Ružinov - Prievoz priamo v zastavanej časti mesta. Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu, alebo dvojdomu. Tiež je povolená stavba bytových jednotiek.

Pozemok má prístup a povolenia na pripojenie ku všetkým inžinierskym sieťam zároveň aj k dátovým káblom, optickému internetu. Pozemok je vyčistený a je vyrovnaný.

Pozemok sa nachádza na tichom mieste, vo veľmi málo frekventovanej ulici. V okolí pozemku sú zväčša rodinné domy a len málo budov s kanceláriami. K pozemkom vedie asfaltová cesta s prístupom na pozemok priamo z ulice.

Parcela je o rozlohe 1025 m2.

LOKALITA:

Pozemok sa nachádza v atraktívnej a vo veľmi žiadanej časti Ružinova, časť Prievoz. Je v pokojnej, len málo frekventovanej ulici plnej zelene. Zástavba je skôr rodinných domov, alebo nízkych bytových domov. V blízkosti je všetka potrebná občianska vybavenosť. Blízko budete mať na zastávku MHD na Mierovej a Gagarinovej ulici, potraviny Kraj, Delia, Lidl, drogéria, kaderníctvo, fitness, reštaurácie, cukráreň. V blízkosti je základná škola, škôlka, zmrzlina, nemocnica, poliklinika, lekáreň, ihriská, McDonalds, OC Retro, Park Andreja Hlinku, kostol, pošta. Výborná lokalita s možnosťou športového vyžitia, neďaleko je hrádza pre cyklistov. Výborná dostupnosť na obchvat, na diaľnicu, do centra mesta. Len 10 min. do centra. V blízkosti je tiež zastávka električky.

Ak máte záujem o viac informácií, alebo obhliadku, prosím kontaktujte ma na tel. 0948 333 123.

Poskytneme Vám kompletný poradenský servis a právny servis súvisiaci s prevodom vlastníctva, notárske poplatky súvisiace s osvedčením podpisov predávajúceho, katastrálny poplatok, finančné a hypotekárne poradenstvo.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
v blízkosti pozemku
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
v blízkosti pozemku
Plynová prípojka:
v blízkosti pozemku
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová
Umiestnenie pozemku:
Intravilán

Na mape: Na Predaj - krásny veľký rovinatý pozemok priamo v BA na výstavbu rod.domu/domov, dvojdomu, ale

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.