Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Ondrej Maľa
Telefón:
+421 907 803 243
E-mail:
ID ponuky:
32354

Stavebný na rodinný dom, Bzovík

29 900
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
465 m2

okres Krupina
Bzovík
pred 22 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V srdci malebnej obce Bzovík sa otvára výnimočná príležitosť v možnosti kúpy stavebného pozemku o rozlohe 456 m2 so stavebným povolením na výstavbu rodinného domu.

Pozemok je už pripravený na výstavbu rodinného domu v štýle bungalov, s povolením, ktoré vám dáva voľnú ruku vytvoriť si vo veľmi krátkom čase domov presne podľa vašich predstáv.

Projekt rodinného domu sa vyznačuje moderným konceptom z dvoma samostatnými obytnými jednotkami. Pričom obytné podkrovie poskytuje útulný priestor bytu B a prízemie bytu A . Byt A s rozlohou 97 m2 a byt B s rozlohou 42 m2, spolu tvoria harmonický celok s celkovou zastavanou plochou domu dosahujúcou 152 m2. Okrem toho vám dom ponúka aj praktické parkovanie v garáži a technickú miestnosť na prízemí. Prístup na pozemok z miestnej komunikácie je jednoduchý a pohodlný.

Vychutnajte si pohodlie v každej časti domu vďaka podlahovému kúreniu a modernému tepelnému čerpadlu s využitím vzduchu a vody. Inžinierske siete s elektrickou prípojkou zabezpečia spoľahlivé a komfortné bývanie. Vlastná vŕtaná studňa na vodu a žumpa pridávajú na samostatnosti a ekologickej udržateľnosti.

Obec Bzovík, kde sa táto nehnuteľnosť nachádza, vám prináša kúsok kľudu a pokoja v objatí prírody. S bohatou históriou a príjemným prostredím je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú dokonalú rovnováhu medzi moderným bývaním a prírodou.

Viac informácií Vám poskytneme na telefónom čísle 0907803243.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
nie
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Stavebný na rodinný dom, Bzovík

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.