1622 -Stavebný pozemok č. 23, 879 m 2 v obci Dojč

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
879 m2

okres Senica
Dojč
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 237 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Pozemok č. 23 o výmere 879 m2 , rozmer 30m x 35 m (šírka a dĺžka sú približné a nemusia korešpondovať s celkovou výmerou pozemku kvôli skoseniu a nepravidelnosti tvarov niektorých parciel)

Ponúkame na predaj stavebné pozemky v obci Dojč. Pozemky sú bohato dimenzované a okrem miesta pre výstavbu rodinného domu a parkovacie státia prípadne garáž Vám poskytnú dostatok priestoru pre relax a ďalšie vyžitie na priestrannej záhrade. V zmysle platného územného plánu obce Dojč sú tieto pozemky vhodné na zástavbu izolovanými rodinnými domami typu Bungalov (prípustné je obytné podkrovie).

Nová ulica bude dostatočne vzdušná s priestorom vyhradeným pre zeleň, novou komunikáciou a chodníkom, verejným osvetlením a pripojením na inžinierske siete. V cene pozemkov sú všetky prípojky priamo na pozemku vrátane kanalizácie, vodovodu a elektrickej prípojky (s výnimkou plynu). V rámci ulice bude zavedená aj optická káblová sieť (pripojenie do siete a dodávku služieb internetu a internetovej televízie zabezpečuje partnerská spoločnosť YellowNET, s.r.o.).

Začiatok výstavby infraštruktúry ETAPY II je 38 týždeň 2019, predpokladaný termín dokončenia je november 2019. V prípade záujmu Vám poskytneme konzultáciu k termínom a procesu vybavenia stavebného povolenia pre Váš nový rodinný dom.

[b]Lokalita[/b]

Dojč je rozľahlou obcou na dolnom brehu rieky Myjavy s takmer 1 300 obyvateľmi s bohatou minulosťou siahajúcou až do 14. storočia. Historické pramene spomínajú dojčiansku faru už v roku 1397, neskôr držiteľa obce manžela Márie Terézie Františka Lotrinského ale hlavne poľnohospodársky ráz Dojča a jeho rozkvet za života Pavla Blaha ku koncu 19. storočia. Spomínajú sa reformné metódy chovu dobytka či kvalitné vína.

Dojč sa však rozvíja aj dnes, v čase, keď sa veľa mladých ľudí sťahuje do miest a viacero obcí musí medzi sebou doslova súťažiť o udržanie dnešných a pritiahnutie nových mladých obyvateľov. V tomto smere má Dojč čo ponúknuť. Ako jeden z najbližších satelitov okresného mesta Senica sa nachádza na hlavnom ťahu smerom k diaľnici D2 a ďalej do Rakúska, Českej republiky či Malaciek a Bratislavy. Dobrá dopravná dostupnosť automobilom alebo frekventovanou autobusovou dopravou uľahčuje využitie služieb mesta Senica ale aj dochádzanie za prácou.

Priamo v obci sa nachádza základná škola s materskou školou v príjemnom prostredí obklopená zeleňou. Hneď vedľa nej je športový areál (miestny pumptrack a futbalové ihrisko). V tesnej blízkosti sú ambulancie všeobecného lekára, stomatológa, lekáreň a budova Slovenskej pošty. Priamo v obci sú dve predajne potravín, očakávame však, že v blízkej budúcnosti súčasná výstavba rodinných domov pritiahne v blízkej budúcnosti aj ďalšie prevádzky, ktoré spríjemnia a zjednodušia každodenný život Dojčanov.

Toto všetko sa nachádza len asi 400 metrov od našej lokality Záhumenice za kostolom, kde môžete nájsť svoj budúci domov. V centrálnej časti obce, súbežne so “Školskou“ ulicou pre Vás už toto leto budeme realizovať výstavbu druhej časti našej novej ulice s celkovo 12-timi stavebnými pozemkami. Viacero našich klientov už stavia rodinné domy a prví z nich sa v najbližších mesiacoch nasťahujú.

Šírka:
30 m
Dĺžka:
35 m
Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Umiestnenie pozemku:
Intravilán

Na mape: 1622 -Stavebný pozemok č. 23, 879 m 2 v obci Dojč

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.