Rezidenčný pozemok pripravený na výstavbu RD v pokojnej lokalite

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
527 m2

okres Senec
Hrubá Borša
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 95 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

005-14-JAHRa

So súhlasom majiteľa ponúkame na predaj rezidenčný pozemok v tichom uzavretom komplexe v Hrubej Borši. Jedna z posledných príležitostí zaobstarať si nehnuteľnosť vo veľmi žiadanom golfovo-obytnom areáli Green Residence, ponúka možnosť postaviť si dom vhodný ako na víkendový, tak aj trvalý pobyt pre celú rodinu.

Povolenie na stavbu je udelené, všetky inžinierske siete okrem plynu sú vyvedené na pozemku, základová doska v hodnote 30 000€ bola postavená veľmi dôsledne a presne podľa predpísaných pracovných postupov (foto dokumentácia k dispozícii). Sú vypracované aj projekty na stavbu 4i bungalovu v hodnote cca 3 000€. Materiál na stavbu múrov, zahrnutý v cene, je nachystaný, stačí začať stavať (ytong, lepidlo).

Vstup do areálu pomocou čipu/karty zabezpečuje pokoj, súkromie a bezpečnosť Vás a Vašich detí. Oddychová zóna s multifunkčným ihriskom ponúka zábavu pre Vaše deti, prístrešok a ohnisko sľubujú nezabudnuteľné večery v kruhu obyvateľov rezortu. Zrelaxovať môžete na golfových ihriskách, vo výbornej reštaurácii, alebo pri jazierkach. Zástavka autobusov je vzdialená cca 2 minúty od vchodu do rezidencie, v obci je bohatá občianska vybavenosť ako aj nová športová hala. Po prvej osobnej návšteve sa sami presvedčíte, že bývať práve na tomto mieste je to správne rozhodnutie vzhľadom na okolité prostredie a kvalitu infraštruktúry.

CENA: Dohodou, podľa stavu, v akom sa bude pozemok predávať, majiteľ ponúka možnosť postaviť hrubú stavbu a predať nehnuteľnosť aj ako dom s pozemkom

Požadovaná cena za pozemok v stave ako na fotografiách je 198 000 €

K cene budú pripočítané náklady spojené s kompletnými službami potrebnými na prevod nehnuteľnosti. Samozrejmosťou sú právne a hypotekárne služby. V prípade záujmu o nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať, obhliadky možné po dohode s majiteľom aj cez víkendy, či vo večerných hodinách.

VIDEO PREHLIADKA:

youtube.com/watch?v=MbmBBV-ffMc

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
v blízkosti pozemku
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Betónová
Umiestnenie pozemku:
Intravilán

Na mape: Rezidenčný pozemok pripravený na výstavbu RD v pokojnej lokalite

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.