Na predaj lukratívny a investičný pozemok v katastrálnom území mesta Nová Dubnica.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Poľnohospodársky pozemok

Celková plocha:  
3863 m2

okres Ilava
Nová Dubnica
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 75 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ASK Reality Vám ponúka zaujímavý investičný pozemok .

Pozemok, ktorý Vám chcem teraz predstaviť je v katastrálnom území mesta Nová Dubnica, pôvodné katastrálne územie Veľký Kolačín.

Pozemok zatiaľ nie je zaradený do územného plánu obce. Jedná sa o nádherný a slnečný pozemok s krásnym výhľadom na okolitú krajinu. Momentálne je evidovaný na LV ako parcela C (orná pôda). Nachádza sa v bezprostrednej blízkosti zastavaného územia obce, vzhľadom na to, nie je vylúčená zmena účelu využitia. Pozemok je rovinatý. Rozloha pozemku je 3863m2. K parcele je prístup po nespevnenej miestnej komunikácii. Jedná sa o nádherný a slnečný pozemok s krásnym výhľadom na okolitú krajinu. Elektrická prípojka a taktiež kanalizácia sa nachádzajú neďaleko parcely. Pozemok má investičný potenciál a strategickú polohu.

Nová Dubnica leží v malebnom Považí v Ilavskej kotline, ktorá sa tiahne od severovýchodu na juhovýchod. Mesto je moderné, mladé, budované v päťdesiatych rokoch, história je krátka a úzko spätá s najbližším okolím v Ilavskej kotline.

V prípade akýchkoľvek doplňujúcich otázok volajte, alebo píšte SMS na tel. 0949 293 516, prípadne napíšte email: sarkoziova.ivona@allriskslovakia.sk, rada Vám nehnuteľnosť osobne predstavím, môžete súčasne využiť naše bezplatné služby - Hypotekárny úver, Poistenie nehnuteľnosti.... a všetky potrebné dokumenty k prevodu nehnuteľnosti.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.