Na predaj stavebý pozemok Malý raj 686m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
686 m2

okres Pezinok
Slovenský Grob
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 19 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v zastavanej časti Slovenského GFrobu Malý raj na Dlhej ulici.

Pozemok má výmeru 686m2 a nachádzajú sa na nom vsetky IS. Rozmery pozemku sú 19m x 36,5m. Dá sa na ňom ihnď stavať, na nič nečakáte len si vybavíte stavebné povolenie a staviate.

Pozemok je rovinatý, ohradený a nachádza sa v zastavanej oblasti (v susedstve sa nebude realizovaná ďalšia výstavba).UPI povoluje 25% výstavbu + individuáne posúdenie a výnimka je možná.

Lokalita Malý Raj disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Okrem niekoľkých detských ihrísk, lokalita disponuje nákupným centrom, lekárňami, kaviarňami, jazierkom s vonkajším ihriskom na cvičenie. V lokalite sa nachádza materská škola a momentálne sa stavia aj základná škola. Najbližšie väčšie potraviny (Tesco) sa nachádzajú cca 1 km v obci Chorvátsky Grob, kde sa taktiež nachádza aj OC Monar s viacerými prevádzkami, ako lekáreň, kvetinárstvo, fitness centrum, pizzeria a mnoho iného.

V blízkosti sa nachádza diaľničná križovatka Triblavina, ktorá napája lokalitu na diaľnicu D1.V bežnej premávke cesta do centra hlavného mesta Bratislavy trvá cca 15 minút, do centra okresného mesta Pezinok je cca 10 minút.

Cena pozemku je 215.000,- Eur vrátane IS aj právneho servisu.

0915957390

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
áno
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: Na predaj stavebý pozemok Malý raj 686m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.