Kontaktné údaje

AKM Kapital s.r.o.

Sládkovičova 1

96001 Zvolen

Meno:
Elena Laurova
Telefón:
0905985807
E-mail:
ID ponuky:
818153

Investičná príležitosť ! Pozemky na predaj 31 124 m2, Zvolen

55 €/m2
Kategória:  
Stavebný na komerčné účely

Celková plocha:  
31124 m2

okres Zvolen
Zvolen
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame možnosť získať pozemky o celkovej rozlohe 31 124 m2 v atraktívnej lokalite, pri Strážskej ceste vo Zvolene (nad spoločnosťou CONTINENTAL), ktorá je ideálna pre rozvoj rôznych projektov. Približná šírka pozemku je 70 m, dĺžka 433 m. V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj predaj priľahlých pozemkov podľa požiadaviek záujemcu. Tieto pozemky sa nachádzajú mimo zastavaného územia mesta Zvolen a podľa UP spadajú do plochy, ktorá je z hľadiska funkčného využívania definovaná ako zmiešané územie výroby, skladov a služieb. IS v dosahu.

Výhody tohto pozemku:

Strategická poloha: Nachádza sa v oblasti s rýchlym rozvojom a priamym prístupom k hlavným dopravným cestám (pár metrov od pozemku štvorprúdová diaľničná komunikácia z Banskej Bystrice do Žiaru nad Hronom). Ideálna poloha zaručuje ľahký prístup pre dodávateľov, zákazníkov a zamestnancov.

Veľký potenciál pre rozvoj: S touto rozlohou a možnosťou prikúpenia ďalších pozemkov máte neobmedzené možnosti pre rôzne investičné projekty - priemyselný park.

Nenechajte si ujsť túto unikátnu príležitosť investovať do budúcnosti. Bez ohľadu na to, či plánujete vytvoriť obchodné centrum alebo priemyselnú zónu, tento pozemok ponúka všetko, čo potrebujete pre úspešný projekt. Kúpna cena 55 eur/m2. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI Vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle +421905985807, mail: laurova@akmkapital.sk.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.