chalupa predaj Medzibrod

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
26 m
2
okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 95 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj chalupu, ktorá sa nachádza 17 km od Banskej Bystrice v obci Medzibrod. Stojí na pozemku s rozlohou 350 m2. Úžitková plocha 26m2 (kuchynský kút, kúpeľňa, obývací priestor) a podpivničený priestor 15m2. Priamo na pozemku môže parkovať jedno menšie auto.

Inžinierske siete: elektrina (aj 400V), obecný vodovod, žumpa (len WC), trativod (sprcha, umývadlo, kuch. drez); ohrev vody el. bojlerom; sporák na plynovú bombu; vykurovanie na tuhé palivo v krbovej piecke.

Materiál: dom - tehla, skala, hlina, strecha sedlová staršia v dobrom stave - škridla, okná - plast, dvere - drevo, podlahy - dlažba, drevo.

V chalupe je spoločnosťou Telekom pripojený internet (WiFi) a TELEVÍZIA v programových balíčkoch „M“ .

Lokalita: výborná je aj poloha chalupy v blízkosti je- obchod COOP Jednota, pošta, reštaurácia, obecný úrad, autobusová zastávka, 10 min. kostol, 15 min. železničná stanica; 20 min kúpalisko (na vlastné riziko; v podstate sa jedná o požiarnu nádrž).

K domu nie je vyhotovený energetický certifikát.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Plocha pozemku:
350 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
26 m2
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.