Kontaktné údaje

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

Púpavová 39

84104 Bratislava

Meno:
  Juraj Ladziansky
Telefón:
0944 500 834
E-mail:
ID ponuky:
12790661

Rekreačná chata s krásnou záhradou 970m2 - jazero Počúvadlo - Banská Štiavnica

185 000
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
86 m
2
okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
pred 36 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj peknú, slnečnú chatu v tichej mestskej časti Banská Štiavnica- Počúvadlianske jazero o veľkosti 86m2 s krásnou slnečnou záhradou 970m2 len pár minút od najkrajšieho jazera Štiavnických vrchov - Počúvadla. Krásna lokalita pre milovníkov prírody, kúpania, cyklistiky, turistiky, hubárčenia a iných foriem relaxu v lone prírody.

Lokalita: Počúvadlianske jazero/ Banská Štiavnica

Počet Izieb: 4 / Obývačka + 3 izby

Orientácia: Južná

Úžitková plocha chaty: 86m2

Pozemok: 970m2

Stav: Pôvodný

Inžinierske siete: Elektrina/ voda/ odpad

Kúrenie: krb + akumulačné pece

Voda: 2x kopaná vlastná studňa

Pivnica: Áno / 14m2

Parkovanie: 3 a viac áut

Cena: 185.000€ - V prípade rýchleho jednania dohoda možná.

DISPOZÍCIA:

Hlavný vstup do chaty je cez vstupnú chodbu kde sa po ľavej strane nachádza izba, po pravej strane kuchyňa, kúpeľňa a samostatná toaleta. Na konci chodby je vstup do svetlej, priestrannej obývačky s krbom, z ktorej sa prechádza na krásnu slnečnú terasu. V obývačke je schodisko na prv na prvé nadzemné podlažie, kde sa nachádza chodba so spoločenským priestorom a veľká spálňa plus skladacie schody do podkrovia s izbou o veľkosti 12m2.

TECHNICKÝ STAV:

Táto pekná murovaná chata obložená drevom stojaca na krásnom slnečnom pozemku je v dobrom technickom stave bez potreby nutných opráv alebo rekonštrukcie. Voda je riešená dvomi kopanými studňami, kúrenie formou krbu a akumulačných pecí, podlahy sú kombinácia dlažba a dreva, odpad riešený čističkou. Strecha je pokrytá dreveným šindľom, čo dodáva chate pekný prírodný vzhľad. Na terase je krb s posedením a výhľadom do slnečnej záhrady v súkromí.

POZEMOK A PARKOVANIE:

Slnečný, južne orientovaný rovný pozemok s krásnou záhradou a stromami, na ktorý sa vstupuje cez peknú vstupnú bránu je úplným rajom pre milovníkov relaxu a súkromia. V prednej časti pozemku sa nachádza drevárnička s vonkajším posedením slúžiaca ako úložný priestor a parkovanie pre 3 a viac áut. Veľké jedlé gaštany a ostatné menšie stromy dodávajú dostatok tieňa počas letných horúcich dní. V zadnej časti pozemku je veľká záhrada obklopená stromami a úplným súkromím. Na konci záhrady je ohnisko a vstup do veľkej murovanej pivnice o veľkosti 14m2.

LOKALITA:

Počúvadlianske Jazero je jednou z najkrajších častí v okolí Banskej Štiavnice. Nachádza sa priamo pod najvyšším vrchom Štiavnických vrchov - Sitno, na ktorý výstup trvá 45 – 60 minút. Krásne jazero Počúvadlo, ktoré je zároveň najväčším zo všetkých jazier (tajchov) Banskej Štiavnice ponúka v letnej sezóne možnosť kúpania, prenajatia vodných bicyklov, lodiek alebo paddleboardov, v zime aj možnosť korčuľovania a ostatných sezónach krásne prechádzky alebo posedenie na lavičkách. V okolí jazera je možnosť celoročného stravovania vo výborných reštauráciách plus výborná 15 minútová dostupnosť autom do centra mesta Banskej Štiavnice umožňuje širšie možnosti výberu.

KONTAKT:

Juraj Ladziansky, 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté komplexné služby RK vrátane právneho servisu - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju a štandardných poplatkov spojených s predajom. Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN & PARTNERS real s.r.o

Plocha pozemku:
970 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
86 m2
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.