Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
784221

Dvojpodlažná chata v Bernolákove s pozemkom 364m2

80 000
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
1 m
2
okres Senec
Bernolákovo
pred 23 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 2 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj murovanú dvojpodlažnú chatu 50m² s pozemkom 364m² pod cenu garsónky v rekreačno-záhradkárskej lokalite Bernolákovo časť Sacky. Pozemok má výmeru 364 m², je svahovitý, terasovitý - upravený. Zastavaná plocha chaty je 28 m², chata je postavená z tehál.

Na prízemí chaty sa nachádza vstupná chodba, miestnosť, odkiaľ sa vchádza do tehlovej klenbovej pivnice. Na prízemí sa ďalej nachádza toaleta, špajza kúpeľna s umývadlom, sprcha, obývacia miestnosť s kuchynskou linkou a pieckou na vykurovanie. Z obývacej miestnosti sa po drevených schodoch vchádza na poschodie, kde sa nachádza spálňa s východom na balkón. V chate je prípojka elektrickej energie 230V/400V, rozvod obecnej vody. K dispozícii popri obecnej vode je aj voda zo studne. Na prístupovej ceste je spoluvlastnícky podiel.

Lokalita Bernolákovo - Sacky je veľmi príjemné prostredie, iba pár km od Bratislavy. Viaceré chaty/domy v tejto lokalite sú využívané na celoročné bývanie. Bonusom je určite MHD zastávka na začiatku záhradkárskej oblasti, prístup asfaltovou cestou.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Plocha pozemku:
364 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Dvojpodlažná chata v Bernolákove s pozemkom 364m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.