Vidiecky dom v blízkosti Štiavnických vrchov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
195 m
2
okres Levice
Bohunice
pred 22 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vidiecky dom v srdci obce zaujme na prvý pohľad. Či už svojím netradičným vyhotovením a do detailu premysleným interiérom alebo príjemnou chalupárskou atmosférou.

Ak hľadáte bývanie v blízkosti lesov a prírody alebo miesto na víkendový oddych, určite čítajte ďalej.

Na predaj ponúkame vidiecku usadlosť, ktorá sa nachádza na pozemku s rozlohou až 2 498 m2 a ponúka množstvo možností využitia. Dom má zastavanú plochu 195 m2 a predáva sa kompletne zariadený a vybavený.

3-izbový rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a je pripravený na nasťahovanie nového vlastníka. Je postavený z tehly a kameňa. Má zateplené obvodové múry, vymenené okná za eurookná, nové vchodové dvere a novú betónovú strešnú krytinu, ktorá bola položená v r. 2022. V tomto roku bola taktiež dostavaná garáž a prístavba, ktorá sa momentálne používa ako dielňa, no po drobnej stavebnej úprave je možnosť túto miestnosť využívať ako ďalšiu izbu. Interiér domu je vyhotovený v typickom chalupárskom duchu s ručne vyrábanými prvkami.

Dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod a čističku odpadových vôd. Na pozemku sa nachádza studňa na polievanie. Vykurovanie domu je zabezpečené kotlom na pelety a podlahovým kúrením.

Dispozícia domu je prispôsobená pohodlnému bývaniu celej rodiny. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s krbom a barovým pultom prepojenej s kuchyňou a jedálenským kútom, z dvoch nepriechodných spální, veľkej kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a samostatnej toalety. Pri vchode do domu sa nachádza čiastočne zastrešená terasa.

Dom sa nachádza v krásnom prostredí v tesnej blízkosti Štiavnických vrchov. Romantickú atmosféru utužuje aj potok, ktorý tečie priamo za pozemkom. Nehnuteľnosť je vhodná na celoročné bývanie alebo môže slúžiť ako víkendový dom.

Obec Bohunice je vzdialená necelých 20 km od okresného mesta Levice a 24 km od historického a turisticky atraktívneho mesta Banská Štiavnica. V okolí je množstvo možností na horskú turistiku a cykloturistiku.  Zaujímavou atrakciou sú aj blízke tajchy, ktoré sú unikátom tejto oblasti. Najbližšie sa nachádza tajch Richňava 15 km a  tajch Počúvadlianske jazero 19 km. Tieto tajchy sú vyhľadávané najmä počas letných mesiacov ako prírodné kúpaliská s priezračne čistou vodou.

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 149.900,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Plocha pozemku:
2498 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
195 m2
Terén:
Mierny svah
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno
Dieľňa:
áno

Na mape: Vidiecky dom v blízkosti Štiavnických vrchov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.