Zaujímavá investičná ponuka - Rekreačný objekt penzión Bystrá - Tále.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
1074 m
2
okres Brezno
Bystrá
pred 348 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 312 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rekreačný objekt penzión v obci Bystrá,  okres Brezno (Banskobystrický kraj)

Zastavaná plocha: 307 m2,  celková výmera pozemku 765 m2.  Na pozemku, v blízkosti rodinného domu sa nachádza  netypická „pivnica“, ktorá je prírodným úkazom (jaskynný otvor) s celoročnou rovnakou teplotou. K obom nehnuteľnostiam prislúcha ďalší pozemok o výmere 1069 m2 situovaný za nehnuteľnosťami.  Nehnuteľnosti nie sú zaťažené ťarchou a neboli na ne použité prostriedky zo štrukturálnych fondov EÚ.

Penzión:

Nehnuteľnosť  bola skolaudovaná v roku 1994, do  kategorizácii hotelových zariadení je zaradená do kategórie penzión. Pozostáva zo štyroch podlaží. Kapacita penziónu je 40 – 45 osôb.  V celom objekte je podlahové kúrenie, v každej izbe je vlastné sociálne zariadenie a v každej izbe sú rozvody káblovej televízie a telefónu.  Pred penziónom je parkovisko pre cca 8 osobných automobilov a jeden autobus. 

Zastavaná plocha: 184 m2

Prízemie (184 m2):

Nachádza sa tu bar s krbom s kapacitou  40 osôb, toalety pre hostí, dva skladové priestory, toaleta pre zamestnancov, prípravná miestnosť pre nápoje, ďalej sa tu nachádza sauna so sprchami a toaletou, sklad posteľného prádla, miestnosť pre odkladanie lyží.

Prvé nadzemné podlažie (184 m2):  

Na tomto podlaží sa nachádza jedáleň s terasou a s kapacitou cca 45 osôb, kancelária, toalety pre hostí, menšia jedáleň s kapacitou cca 19 osôb, recepcia, toaleta pre zamestnancov, sklad upratovacích potrieb, kuchyňa, ktorá je rozčlenená ne niekoľko častí – príručný sklad, čajová a kávová časť, časť pre prípravu zeleniny.

Druhé nadzemné podlažie (184 m2):

Na tomto poschodí sa nachádzajú:

tri trojlôžkové  izby, jedna  dvojlôžková  izba,  a dve takzvané rodinné izby ( dve izby, ktoré majú jeden spoločný vchod.  V každej izbe je vlastné sociálne zariadenie (toaleta, umývadlo, sprchovací kút). Všetky izby na tomto podlaží majú balkón.

Tretie nadzemné podlažie (145 m2):

Na tomto podlaží sa nachádzajú:

štyri dvojlôžkové izby a jedna dvojlôžková izba a dve takzvané rodinné izby (dve izby, ktoré majú jeden spoločný vchod)  a sklad posteľného prádla. V každej izbe je vlastné sociálne zariadenie (toaleta, umývadlo, sprchovací kút). Tri izby na tomto podlaží sú s balkónom.

Rodinný dom:

Kolaudácia nehnuteľností  bola v roku 1985, dom pozostáva zo štyroch podlaží. V celom dome je ústredné kúrenie (elektrické a aj na pevné palivo).

Zastavaná plocha: 123 m2

Prízemie (123 m2): 

Nachádza sa tu garáž pre jedno auto ( možnosť rozšírenia na dvojgaráž), práčovňa s vaňou a umývadlom,  odkladacia miestnosť, kotolňa.

Prvé nadzemné podlažie (121 m2):

Na tomto podlaží sa nachádza vstupná chodba, jedáleň s kuchyňou, obývacia miestnosť s krbom a balkónom, šatník, kúpeľňa s toaletou, umývadlom a vaňou, spálňa.

Druhé nadzemné podlažie (87 m2):

Na tomto podlaží sa nachádza oddychová zóna,  dve veľké izby z toho jedna s balkónom, kúpeľňa s umývadlom, vaňou a toaletou.

Podkrovie (46 m2): 

Na tomto podlaží sú dve menšie izby a odkladacia miestnosť.  

Lokalita:

Penzión s rodinným domom sa nachádzajú v oblasti Nízkych Tatier, v krajnej blízkosti Nízkotatranského národného parku v obci Bystrá vzdialenej 15 km od mesta Brezna ktoré je v oblasti Slovenského Rudohoria  a  42 km vzdialenej Banskej Bystrice.  Obec Bystrá je obľúbenou destináciou pre letné, ale aj zimné dovolenky a je  turistickým centrom Nízkych Tatier. V obci Bystrá sa nachádza Bystrianska jaskyňa (vzdialená 500 m od penziónu) s dĺžkou 970 m s nádhernou kvapľovou výzdobou, súčasne v jaskyni prebieha aj liečba ochorení horných a dolných dýchacích ciest, pre milovníkov pešej turistiky je táto lokalita veľmi vyhľadávaná, pretože si tu prídu na svoje aj menej zdatní turisti. V obci si prídu na svoje aj vyznávači hrania kolkov v takmer historickej kolkárni, ďalej je tu ekofarma s výrobou tradičných slovenských syrov, samozrejmosťou je tu minimarket a v obci sa nachádza aj tradičná slovenská koliba. 

Okolie obce Bystrá:

Mýto pod Ďumbierom (vzdialené 2  km od obce Bystrá) :

Mýto Ski centrum so zjazdovkou o dĺžke 2500 m  so štvorsedačkou, stredisko využíva umelé zasnežovanie. V tomto centre sa nachádza aj lyžiarska škola a taktiež požičovňa lyží a snowboardov.

Ajax – jazdecká škola, ponúka školu jazdenia na poníkoch a koňoch  alebo pre skúsenejších hipodróm.

Tále (vzdialené 3 km od obce Bystrá):

Lokalita Tále sa vyznačuje prekrásnou prírodou , je to oblasť vhodná na ľahšiu turistiku a cykloturistiku.

Tále Ski centrum – ponúka jednak zjazdové lyžovanie pre skúsených, ale aj menej skúsených lyžiarov na umelo zasnežovaných zjazdovkách alebo prípadne aj bežecké lyžovanie s dĺžkou tratí 6,5 km. Snowtubing pre vyznávačov zábavy na snehu, taktiež je tu škola lyžovania a možnosť požičania lyžiarskej výstroje.  Samozrejmosťou strediska sú stánky s občerstvením a slovenská reštaurácia.

Golfové ihrisko Grey Bear – prvé (18 – jamkové ihrisko) slovenské majstrovské golfové ihrisko, ktoré ponúka kompletný servis pre hráčov, ale aj školu golfu.

Wellness centrum Tále 

Krpáčovo (vzdialené 5 km od obce Bystrá) – nachádza sa tu vodná nádrž Krpáčovo, ktorá je miestom oddychu po náročných túrach.

Srdiečko (vzdialené 11  km od obce Bystrá) – je vstupnou bránou pre turistov i zdatných lyžiarov do Nízkych Tatier, je tu k dispozícii lanovka, ktorá dopraví turistov na Kosodrevinu, odkiaľ je možné podnikať rôzne túry napr. na vrch Ďumbier alebo Chopok.

Osrblie (17 km vzdialené od obce Bystrá) – je tu veľký areál biatlonu, kde sa poriada aj Svetový pohár v Biatlone, rozsiahla trať pre bežecké lyžovanie

Brezno  (14 km vzdialené od obce Bystrá) – v meste sa nachádza významné Horehronské múzeum, ktoré zachytáva život a kultúru ľudí žijúcich na Horehroní  z oblasti histórie,  v meste sa nachádza niekoľko historických pamiatok, mesto je ideálnym miestom pre oddych.

Čierny Balog ( vzdialený 22 km od obce Bystrá) – v tejto obci je Čiernohronská železnica, ktorá je atrakciou pre všetkých turistov,  umožňuje výlet vláčikom po rôznych trasách ako za dávnych čias, tradičné drevené vagóny poháňané lokomotívou na pevné palivo, na objednávku je možné zabezpečiť vláčik so živou hudbou alebo iné atrakcie.

Slovenská Ľupča (vzdialená 35 km od obce Bystrá) – nachádza sa tu historický kláštor 

Kúpele Brusno  (vzdialené 26 km od obce Bystrá) – kúpele sa zameriavajú na liečbu obehového a tráviaceho ústrojenstva,  su veľmi vyhľadávané vzhľadom na úspešnosť liečby, ďalej poskytujú aj rozsiahly wellness program.

Banská Bystrica (vzdialená 42 km od obce Bystrá) – miesto oddychu a kultúry, ideálne na celodenný výlet, množstvo historických pamiatok,  veľké nákupné centrum, historická pešia zóna.

Kúpele Sliač (vzdialené 56 km od obce Bystrá

Kontakt o obhliadke:

Mgr. Karin Zápalová, RSc.

0918 971 554

zapalova@karinpartners.sk

www.karinpartners.sk

Plocha pozemku:
765 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
1074 m2

Na mape: Zaujímavá investičná ponuka - Rekreačný objekt penzión Bystrá - Tále.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.