Na predaj bezbariérový mobilný 3 izbový dom v areály termálneho kúpaliska Chalmová, okres Pr

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
30 m
2
okres Prievidza
Bystričany
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 155 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj mobilný dom, ktorý je bezbariérový a nachádza sa v areály termálneho kúpaliská Bystričany, časť Chalmová. Podlahová plocha domu je 30 m2 a stojí na pozemku, ktorý je v dlhodobom nájomnom zmluvnom vzťahu. Rozloha prideleného pozemku je 114 m2 a jeho šírka je 6m.

Mobilný dom bol zakúpený a privezený v roku 2016 a v roku 2018 prešiel dokončením a to dobudovaním terasy a prístrešku. V samotnom dome sa po vstupe nachádza kuchynská časť spojená s obývacou časťou. Je tu kuchynská linka s elektrickou doskou a digestorom. Rovnako je tu aj nová chladnička s mrazničkou. V obývačkovej časti je rozkladacia sedačka so stolíkom a obývacím nábytkom.

Okrem toho sú tu dve samostatné spálne s dostatočným odkladacím priestorom. Každá z izieb je pre dvoch ľudí, spolu sa tu teda v absolútnom pohodlí vyspí 6 ľudí. Rovnako je tu aj kúpeľňa s wc a sprchovým kútom. Teplá voda je v dome zabezpečená prietokovým ohrievačom. Mobilný dom sa predáva kompletne tak ako je vidieť aj na fotkách, teda aj so zariadením.

Pred dvomi rokmi bola k domu pristavaná a prestrešená terasa na letný relax. Vedľa domu sa ešte nachádza odkladací priestor na úschovu náradia a jeho rozloha je 2 x 2,5m. Okolie domu je upravené zeleňou, čo je oceniteľné hlavne v letných mesiacoch. Neďaleko domu sa nachádzajú aj spoločné wc so sprchami.

Výhodou tejto ponuky je vlastniť vo výbornej cene dom, ktorý môžete využívať pre svoj vlastný rodinný relax v príjemnom celoročne využiteľnom prostredí termálnych kúpeľov. A to bez akýchkoľvek ďalších investícii. Prípadne môžete tento dom využívať na krátkodobe prenajímanie turistom.

V prípade Vášho záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na tel. 0948 969 676 alebo info@alfareality.sk.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
30 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno

Na mape: Na predaj bezbariérový mobilný 3 izbový dom v areály termálneho kúpaliska Chalmová, okres Pr

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.