Pekná vidiecka chalupa pod Strážovskými vrchmi na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Čierna Lehota
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kompletne zrekonštruovaná priestranná chalupa v krásnom tichom prostredí koncovej obce Čierna Lehota vzdialenej 25 km od okresného mesta Bánovce nad Bebravou na predaj.

Táto históriou dýchajúca nehnuteľnosť bola postavená pred viac ako 100 rokmi z prírodných materiálov a v nedávnej dobe bola citlivo zrekonštruovaná snažiac sa zachovať pôvodné (napr..okná, trámy,) prvky a doplniť ich vhodnou alternatívou, aby bol približne zachovaný ráz dobovej dedinskej chalupy. Nehnuteľnosť bola kompletne zrekonštruovaná( oddrenážovanie, nové podlahy, nové rozvody elektriky, vody, nová krytina, nový komín atď..) a dispozične ponúka priestranné a komfortné bývanie. V prízemí je situovaná kuchyňa súvisle prepojená s prednou veľkou obývacou izbou so vstupom do menšej izbičky, v zadnej poníženej časti prízemia je umiestnená spálňa a priestranná kúpeľňa s toaletou do ktorej sa dá prakticky dostať aj z vonkajších priestorov. Na poschodí v takzvanej výške je umiestnená pekná dobová izba. Za chalupou je príjemné posedenie aj pre viac ľudí . Ku chalupe patria aj podiely na okolitých pozemkoch. Ak hľadáte štýlovú chalupu , nepotrebujete mať veľký pozemok a nie ste ochotný prerábať tak pravdepodobne ste našli budúci cieľ vašich chalupárskych dní v obkolesení ukľudňujúcej zelene a priateľských susedov.

Celé okolie ponúka relax v okolitých lesoch , turistiku, cykloturistiku a hubárčenie. Tento kraj patrí medzi miesta s najčistejším ovzduším na celom Slovensku. Vzdialenosť od diaľnice je cca 37 km.

Plocha pozemku:
220 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Pekná vidiecka chalupa pod Strážovskými vrchmi na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.