Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Tibor Lubelec
Telefón:
+421 903 228 047
E-mail:
ID ponuky:
31712

Iné, Demänovská Dolina

dohodou
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Demänovská Dolina
pred 30 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Sieť realitných kancelárií Reality Alpia, Vám exkluzívne ponúka investičnú príležitosť do projektu prestavby rekreačnej chaty na dom s dvomi apartmánmi v Demänovskej Doline, o spoločnej výmere 221,4 m2, len 2km od prvej nástupnej stanice najväčšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku – Jasná Nízke Tatry.

Už existujúca nehnuteľnosť je postavená na vlastnom pozemku a poskytuje celoročné ubytovanie, blízkosť športového vyžitia, relax v prírode s rodinou alebo priateľmi a dosahuje veľmi vysokú obsadenosť.

Po kompletnej prestavbe ( podľa vizualizácie ) sa budú vedľa seba nachádzať dva poschodové apartmány so samostatným vchodom a parkovacím miestom, oddelené zvukovo-izolačnou priečkou.

Predmetom predaja je dom s dvomi apartmánmi, pričom každý má 105,7 m2 a je 7 - miestny so 4- izbami.1NP – 35,7m2 bude ponúkať kompletne vybavenú kuchyňu spojenú s jedálenskou časťou a obývačkou, z ktorej je výstup na terasu a kúpeľňou s toaletou.2 NP – 34,9 m2 budú dve spálne a kúpeľňa s WC.3 NP – 23,1 m2 bude tvoriť izba s tromi lôžkami bez kúpe a WC.

Terasa – 12 m2.

Suterén bude tvoriť lyžiareň a technická miestnosť o výmere 20m2.

Vykurovanie bude podlahové elektrické a krb. Ohrev TÚV bude zabezpečovať el. bojler.

Súčasná stavba nie je pripojená na plyn ale cca 15m od nej sa nachádza plynové potrubie.K apartmánom budú prislúchať vyhradené parkovacie státia a taktiež možnosť stavby prístrešku na posedenie pre hostí.Bude disponovať kamerovým systémom.

Investíciou do rekreačného domu získa nový majiteľ vecné bremeno prechodu a prejazdu v rámci účelovej komunikácie.Prvou tranžou tj. 50% z ceny do prestavby sa stáva vlastníkom nehnuteľnosti.

Ďalšou výhodou je, že uvedená nehnuteľnosť je vedená v katastrálnom operáte ako rodinný dom a uvedená rekonštrukcia je schválená stavebným úradom.

Lukratívnosť uvedenej nehnuteľnosti je hlavne v jej situovaní v rámci Liptova a tým sú vzdialenosti k najväčším prírodným, kultúrnym, športovým atrakciám regiónu.2 km vzdialené najväčšieho lyžiarskeho strediska na Slovensku – Jasná Nízke Tatry.10 km mesto Liptovský Mikuláš.13 km vzdialený Aquapark Tatralandia.14 km vzdialená vodná nádrž Liptovská Mara.8 km vzdialený zjazd a výjazd na diaľnicu D1 je.

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
3
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
Bojler
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Terén:
Rovina

Na mape: Iné, Demänovská Dolina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.