REKREAČNÁ CHATA V KRÁSNOM PROSTREDÍ POĽANY

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
130 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Detva
Detvianska Huta
pred 375 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 369 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj trojpodlažnú chatu uprostred očarujúcej prírody Podpoľania v osade Bratkovica, v katastri obce Detvianska Huta. Chata je celoročne obývateľná s prístupom autom až ku chate. Nadmorská výška 912 m nad morom. Chata pozostáva:

Podzemné podlažie – veľká miestnosť s garážovou bránou a krbovými kachľami, samostatná dielňa a komora na odkladanie zeleniny. Vchod do pivnice je buď z obývačky cez poklop v podlahe alebo cez garážovú bránu z dvora.

Prízemie – vstupná chodba s botníkom, komora s chladničkou, kúpeľňa a veľká obytná miestnosť: kuchyňa s jedálenským kútom prepojená s obývacou izbou s krbom.

Poschodie – veľká obytná hala s prípeckom a dve samostatné izby.

- rozloha pozemku 980 m2

- úžitková plocha 130 m2

- chata je čiastočne murovaná

- rekonštrukcia prebehla v roku 1995

- krb a kúrenie bolo zavedené v roku 2014

- krb s teplovzdušnými rozvodmi

- elektrické konvektory v izbách

- mesačné náklady 25 eur elektrina

- voda 10 eur ročne bez ohľadu na spotrebu

- elektrický zabezpečovací systém

- elektrická prípojka 240 / 400 V

- samostatne stojaca garáž na jedno auto

- v blízkosti cca. 500 m sa nachádza lyžiarske stredisko Látky

Kúpeľňa je kompletne vybavená: teplá voda z bojlera, vaňa, WC, umývadlo, automatická pračka. V kuchyni je kuchynská linka z masívu vyrobená na mieru a prietokový ohrievač vody.

Z obývačky je výstup na veľkú terasu s nádherným výhľadom na Poľanu. V obývačke je krb ktorý vyhrieva celú chatu. Teplovzdušné rozvody sú vo všetkých izbách vrátane kúpeľne. V každej izbe sú umiestnené aj elektrické konvektory. Chata je napojená aj na nočný prúd, takže poplatky za elektrinu sa dajú veľmi dobre optimalizovať.

Chata sa nachádza na vkusne upravenom pozemku s drevárňou plnou dreva a zavedenou elektrikou. Dreváreň je prepojená s altánkom s kamennou podlahou. Pozemok je celý oplotený s bránkou a dvomi vstupnými bránami. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy a kríky konkrétne jablone, hrušky, čučoriedky, ríbezle, josty a hlavne tri stromy s aróniou čiernoplodou (jarabina čierna).

Ku chate patrí aj samostatná garáž cca 200 od chaty hneď vedľa hlavnej cesty, ktorá je udržiavaná aj v zime. Garáž je drevená, na betónovom základe, s plechovou strechou. Podlaha garáže je vysypaná makadamom.

Za chatou je krásny les v ktorom rastú hríby. Susedia sú väčšinou chalupári. Blízko, 5 minút pešou chôdzou cez les sa nachádza lyžiarsky vlek Látky Paseky.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás v realitnom centre na Nám. SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu alebo na t. č. 0940 222 353 alebo 0904 987 519 a na oleksak@archeus.sk.

Plocha pozemku:
980 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
130 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: REKREAČNÁ CHATA V KRÁSNOM PROSTREDÍ POĽANY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.