Chalupa na Žitkovských kopaniciach neďaleko Drietomy na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
80 m
2
okres Trenčín
Drietoma
pred 218 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 173 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chalupa s krásnym výhľadom a slnečným pozemkom v Bielych Karpatoch v katastri obce Žitková na slovensko-moravskom pohraničí vzdialená 20 km od krajského mesta Trenčín na predaj.

Nehnuteľnosť v pôvodnom stave leží na priestrannom mierne svahovitom pozemku pri prístupovej asfaltovej ceste. Jedná sa o dom z 30 -tych rokov pozostávajúci zo vstupnej chodby, dvoch izieb, kuchyne, komory so vstupom na povalu a menšej pivnice cca ( 10 m2). Táto staršia, ale zachovalá chalupa ponúka viacero možnosti dostavby, respektíve prestavby podľa vlastných predstáv. Do nehnuteľnosti je privedená voda a elektrická energia. Slnečný dvor a pekná záhrada je plná ovocných stromov a kríkov( slivky, jablone, hruška, orechy, maliny, jahody, černice) a je z nich úžasný výhľad na celé okolie malebných kopaníc. Na pozemok je prístup z dvoch ciest ( jedna asfaltová v zime udržiavaná -pred domom a druhá spevnená- od záhradky) . Krásna príroda, vyhľadávaná lokalita dobrý celoročný prístup a situovanie chalupy sú atribúty, ktoré stoja za realizáciu. Ak túžite tráviť chvíle v prostredí plnom pozitívnej energie tak neváhajte a príďte sa presvedčiť.

Žitková je typická rozľahlá kopaničiarska dedinka s množstvom roztrúsených domčekov a chalúp v obkolesení prekrásnej prírody Bielych Karpát v okrese Uherské Hradište. Od vydania románu Kataríny Tučkovej- Žitkovské bohyne sem prichádzajú tisícky turistov z celej republiky, Slovenska, Anglicka, Nemecka ( otvorený skanzen). Celé okolie ponúka, príjemnú turistiku ( lúky plné liečivých bylín), cyklotrasy ( na Slovenskú aj Moravskú stranu), hubárčenie, aktívny oddych ( Ski Mikulčin vrch cca 12 km, kúpalisko v Starom Hrozenkove) a mnoho iného( organizovanie rôznych kultúrnych podujatí v blízkych obciach Drietoma a Starý Hrozenkov, možnosť rybolovu, farmy s možnosťou kúpy ovčích produktov). Diaľničný privádzač vzdialený 25 km , vzdialenosť z Bratislavy 140 km .

Plocha pozemku:
1218 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
80 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Chalupa na Žitkovských kopaniciach neďaleko Drietomy na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.