Snívate o chalupe na úplnej samote? Tak táto chalúpka je pre Vás ako stvorená o výmere 600m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
600 m
2
okres Poltár
Hradište
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 104 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TU reality Vám ponúka na predaj túto rozprávkovú chalupu na úplnej samote v katastrálnom území obce Hradište v okrese Poltár.

Chalupa prešla v roku 2016 kompletnou rekonštrukciou celého interiéru a exteriéru vrátane dreveného oplotenia. Nehnuteľnosť má zastavanú plochu 157m2 pozemok je mierne svahovitý. Chalupa pozostáva zo 4 veľkých izieb a veľkej kuchyne, skladu a klembovej pivnice v prízemí. V dvoch izbách sa nachádzajú umývadlá. Na chodbe samostatné WC. Na prízemí je menšia kúpeľňa s vaňou.

Vykurovanie je riešené krbovými kachľami. Voda je napojená z vlastnej studne s pitnou vodou. Nová elektroinštalácia. Vysporiadaný pozemok čo je veľké plus v tejto lokalite. Samotná chalupa sa nachádza v prekrásnom prostredí Hradišských vrchov, vzdialená len 4 km od obce Hradište a 20 km od okresného mesta Poltár. Príjazdová cesta je úzka kamenistá lesná cesta ktorú majú v najbližšom období rekonštruovať. Chalupa je v lone krásnych lesov s výskytom divej zveri lemujúce pasienky sú vhodné na chov oviec.

Energetický certifikát nebol predložený. Pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom TU reality Vám zabezpečíme kompletný právny servis a prevedieme Vás aj katastrálnym konaním. Tak isto uhrádzame aj poplatok za vklad do katastra. Bližšie informácie Vám poskytneme na pitonakova@tureality.sk

Plocha pozemku:
neuvedené
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
600 m2

Na mape: Snívate o chalupe na úplnej samote? Tak táto chalúpka je pre Vás ako stvorená o výmere 600m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.