Na predaj záhradná chatka so záhradou v intraviláne Košíc

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
435 m
2
Košice
Barca 
Alejová (časť Barca)
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj záhradnú chatku so záhradou o celkovej ploche 435 m2 v záhradkarskej lokalite Alejova Košice-Juh. Je to drevená chatka pozostávajúca z jednej miestnosti ktorá je postavená na murovanej pivnici so železobetónovým stropom, slúžiacim pre chatku ako podkladný betón. Chatka má betónové základy, obvodové steny sú drevené montované. Strecha je sedlová pokrytá lepenkou a novou plechovou krytinou (r.2019). Železobetónová platňa má plochu 17,0 m2, pivnica má podlahovú plochu 7,0 m2, miestnosť na prízemí má 6,0 m2. Celková úžitková plocha je 30,0 m2.

Pozemok (záhrada) je vo vlastníctve Slovenského zväzu záhradkárov a pri predaji prevedie predávajúci členstvo v zväze na kupujúceho. a tým aj bezplatný prenájom záhrady o rozlohe 435 m2 natrvalo po dobu členstva. Na pozemku sú ovocné stromy (jablone, hrušky, čerešňe, slivky, marhule) ďalej hrozno, maliny, ríbezle, josta, ozdobné kríky. Polievanie záhrady je z vlastnej studne s dostatkom vody počas celého roka o hĺbke 6m, ktorá je obložená studňovými skružami a je vybavená čerpadlom. Vonkajšie terénne úpravy pozostávajú z betónového chodníka, kamennej dlažby ako aj betónových schodov a kamennej podmurovky. Prístup k záhrade je autom, motorkou alebo bicyklom z Rastislavovej ul. smerom na cintorín až pred vstup do záhrady alebo sa pred záhradkársku osadu dá dostať električkou č.9 z Čermeľa aj z Jazera, zastávka Železníky Alejova ul. Parkovať s autom sa dá pri čerpacej stanici oproti záhradkárskej osade (Alejova ul.)

Chata je vhodná pre strednú a staršiu generáciu, ktorá ma záľubu v pestovaní a konzervovaní zeleniny a ovocia každého druhu. Chata je podpivničená, pivnica je vhodná na uloženie náradia ale aj na uschovanie zeleniny a ovocia počas zimy a na jar.

Cena nehnuteľností je 29 990,-eur. V cene je zahrnutý aj servis realitnej kancelárie včítane kompletného právneho servisu. V prípade Vášho záujmu o predmetnú nehnuteľnosť kontaktujte prosím tel.č. 0903 302483 alebo píšte na mail.: koscelansky@diamondreality.sk

Plocha pozemku:
435 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
435 m2

Na mape: Na predaj záhradná chatka so záhradou v intraviláne Košíc

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.