Záhrada s chatou Košice - Šaca, Panská pastva

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
30 m
2
Košice
Šaca 
pred 143 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 114 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa drevenú chatu so záhradou v záhradkárskej lokalite Panská pastva v mestskej časti Košice - Šaca. Pozemok je rovinatý, slnečný s výmerou 10á. Chata je drevená. Elektrina v chate je riešená solárnymi panelmi slabšie spotrebiče ako svietenie a silnejšie spotrebiče sú zásobované elektrinou z elektrocentrály. Voda úžitková je riešená kopanou vlastnou studňou ( nie je pitná) a odpad septik. V lokalite Panská pastva nie sú IS preto si vlastníci riešia týmto spôsobom pripojenia na siete. Na pozemku je drevený altánok na grilovanie a posedenie s priateľmi. Prístup je cca 1km z mestskej časti po poľnej ceste. Loklita je to krásna v lone lesov, blízko mesta.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Plocha pozemku:
1000 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
30 m2
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.