Chalupa 5-izbová s pozemkom 970 m2 Kremnica predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
160 m
2
okres Žiar nad Hronom
Kremnica
pred 233 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 224 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj zariadenú 5-izb. chalupu v meste Kremnica na ul. Zlatá. Dom sa nachádza len pár minút od centra, ale jeho bezprostredný sused je príroda. Postavený je z kameňa na pozemku s rozlohou 970 m2, ktorý je z časti rovinatý a z časti svahovitý.

Je vo výbornom stave,nakoľko bol od r. 2006 priebežne rekonštruovaný. Na LV je vedený ako rodinný dom a je vhodný na celoročné užívanie. 

Rekonštrukcia:2006 strecha-plechová krytina a izolácia,2011 zateplenie,2016 nové ústredné kúrenie na diaľku, el. kotol, radiátory a bojler, odizolovanie domu, spevnenie svahu kameňom, rekonštrukcia kúpelne aj WC.

Dispozícia: pancierové vstupné dvere, vstupná chodba, 2 x samostatné WC,kúpelňa so sprchovacím kútom, komora,zariadená kuchyňa a výstup do 2 izieb-spáleň s keramickou pecou a obývačka s krbovou pecou, schody vedúce na podkrovie,kde sú tri izby, jedna s balkónom.

Súčasťou domu satelit-SKY LINK, alarm aj požiarny hlasič,  pivnica a 4 parkovacie miesta. Dom je obkolesený lesom, ale má dostatok slnka vďaka polohe a východnej orientácii.

IS: elektrika,voda,žumpa, príjazdová cesta asfaltová a cca 100 m spevnená. Vykurovanie- el. kotol na ohrev vody a tuhým palivom v krbových peciach. Mesačné náklady sú cca 130 eur.

Lokalita:okrem toho,že Kremnica je mesto bohaté na kultúrne pamiatky ponúka aj celoročné športové vyžite-v lete bežecké trate, turistika, cyklistika, horské lezenie, termálne kúpalisko Katarína, lyžiarske stredisko SKALKA ARENA ponúka zjazdové lyžovanie a zároveň bežkárske trate a to všetko v lone  Kremnických vrchov. Po lyžovačke viete zlyžovať až k domu.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Plocha pozemku:
970 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
160 m2
Zastavaná plocha:
320 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Terén:
Svahovitý
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: Chalupa 5-izbová s pozemkom 970 m2 Kremnica predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.