Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
Milan Drimak
Telefón:
0902 569 525
E-mail:
ID ponuky:
12136590

Luxusná chata - rekreačný objekt

2 000 €/m2
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
500 m
2
okres Spišská Nová Ves
Krompachy
Krompachy
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o., pobočka Prešov, Slovenská 69, obchodné zastúpenie Krompachy ,kontakt: 0951 481 143,

ponúka na predaj so súhlasom majiteľa luxusnú rekreačnú chatu s rozsiahlym pozemok v blízkosti mesta Krompachy.

Chata sa predáva kompletne zariadená. Pozostáva z troch podlaží. Na treťom podlaží sa nachádza 7 izieb a chodba. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Na tomto poschodí sa tiež nachádza spoločenský kútik so šachovým stolom.

Na jednom poschodí sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s výrazným solitérom – veľkým keramický krb. Taktiež sa tu nachádza priestranný bar a kuchyňa, oddelené wc, veľký šatník, schodisko na tretie poschodie, schodisko do prízemnej časti. Z tejto miestnosti je vstup na zastrešenú terasu.

Na prízemí sa nachádza technická miestnosť, sklad, miestnosť pre správcu, chodba pre technický vstup do objektu, wc, kúpeľňa, spoločenská miestnosť.

Na pozemku sa nachádza samostatná garáž pre jedno osobné vozidlo a veľký altánok s kozubom, pecou a udiarňou, záhradná pivnica s kamenným obložením.

Inžinierske siete: elektrická prípojka, voda - z vlastnej studne., kúrenie – elektrické + krb. Ohrev vody - bojler / elektrický/.

Pozemok je svahovitý. Pri vstupe na pozemok, v okolí chaty, garáže, altánku a časti záhrady je pozemok upravený a rovinatý. Celková rozloha pozemku je 2820 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza sa v pokojnej časti s uzáverom prístupovej cesty.

Kompletná občianska vybavenosť je v blízkom meste Krompachy. V okolí chaty sa nachádza pekná príroda s čerstvým vzduchom s možnosťou prechádzok v lese. Zároveň sa v blízkosti nachádzajú lyžiarske strediska Porač, Plejsy.

Cena nehnuteľnosti na základe dohody.

Vašu cenovú ponuku môžete poslať aj prostredníctvom formuláru alebo emailom.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0951 481 143. Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke: https://lpreality.sk

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Plocha pozemku:
2820 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
500 m2
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.