RD v rekonštrukcii na veľkom pozemku v peknej lokalite obce Kvačany

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
155 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Kvačany
pred 141 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V malebnej a vyhľadávanej obci na Liptove je na predaj nehnuteľnosť, v ktorej bola začatá kompletná prestavba. Na pôvodnom dome z roku 1903 boli kamenné základy podrezané, odizolované a spevnené železobetónom. Hĺbka základov je z pôvodných 80cm teraz 1,2m. Kompletne nová strecha vytvorila priestor na podkrovné izby. Podlahová plocha 1.NP je 85,34m2 a 2.NP je 69,77m2. Plus k tomu je terasa a gánok. Pôvodná veranda bola zbúraná a nahradená novou. K domu je pristavená terasa smerom do záhrady a gánok z východnej strany domu. Dom je čiastočne podpivničený, veranda je podpivničená celá. Pôvodná časť domu je z pálenej tehly, prístavba z porobetónových tvárnic Ytong, krov zo smrekového dreva a strešná krytina je pozinkovaný plech s asfaltovým povrchom. Rekonštrukcia prebehla v roku 2014, 2015 a v roku 2020 sa osadili nové komíny s nerezovými vložkami.

V dome je potrebné potiahnuť elektrinu podľa vlastných predstáv a požiadaviek a doriešiť odpad. Nová funkčná elektrika prípojka je v plote a plynová na ulici. Na dom je kompletná dokumentácia a stavebné povolenie. Nehnuteľnosť je v tichej časti obce, na peknom rovinatom a slnečnom pozemku s rozlohou 978m2. Záhrada je sčasti oplotená smrekmi. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie, chalupu či vďaka polohe obce i na podnikateľské účely.

Z obce vedie turistický chodník cez Kvačiansku dolinu až na Huty, prípadne Malé Borové. A veľmi obľúbená je zástavka na Mlyny Oblazy.

Liptovský Mikuláš je z obce vzdialený 15km, Aquparak Tatralandia 11km a lyžiarske stredisko Jasná 20 km.

EXKLUZÍVNE len u nás.

Plocha pozemku:
978 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
155 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: RD v rekonštrukcii na veľkom pozemku v peknej lokalite obce Kvačany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.