IBA U NÁS!Na predaj chata s pozemkom 772 m2 v Lysej pod Makytou.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
150 m
2
okres Púchov
Lysá pod Makytou
pred 384 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 374 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO reality Vám ponúka na predaj celoročnú podpivničenú chatku s pozemkom 772 m2 v krásnom prostredí obce Lysá pod Makytou.

Chatka bola postavená v 80tich rokoch zo zastavanou plochou 55 m2 sa rozkladá na 3 poschodiach. Rekreačná chata je vo veľmi dobrom zachovalom stave dokáže ihneď plniť svoj účel.

Murovaný suterén pozostáva z hlavnej veľkej miestnosti,jednej malej a z kúpeľne spojenej z wc. Taktiež sa tu nachádza pivnica so samostatným vchodom v ktorej je umiestnený kotol na vykurovanie a používa sa ako odkladací priestor na náradie.

Na prve poschodie sa dostaneme po schodoch zo suterénu, ale aj cez zadnú terasu kde je tiež samostatný vchod do chaty.Pri vchode vojdeme do chodby z ktorej po pravej ruke sa nachádza kuchyňa a po ľavej ruke schodisko do suterénu. Rovno oproti vchodu vojdeme do obývacej izby ktorá je obložená drevom, nachádzajú sa v nej kachle na vykurovanie. Z obývacej izby sa dostaneme na balkón z ktorého je krásny výhľad na okolitú prírodu.Z obývacej izby prejdeme na schodisko ktoré vedie na ďalšie podkrovné poschodie, kde mame umiestnené druhé wc a dve izby z čoho jedna je väčšia a je v nej východ na druhý balkón, druhá ja menšia.

Rekreačná chata je v pôvodnom stave, je však zachovalá, dokáže ihneď plniť svoj účel. Je napojená na verejný rozvod elektrickej energie, vodou je zásobovaná zo studne a odpadové vody sú zvedené do žumpy. Pozemok plný zelene okolo chaty je možné využiť na aktívny i pasívny oddych alebo ako záhradu.

K chate vedie asfaltová cesta

V prípade záujmu volajte na:

Kamil Maňák

Váš realitný poradca

RADO Reality Group, s.r.o.

M +421903400491| kmanak@radoreality.sk

Cena:29.000 eur

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Plocha pozemku:
772 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Počet kúpeľní:
1
Terasa:
áno

Na mape: IBA U NÁS!Na predaj chata s pozemkom 772 m2 v Lysej pod Makytou.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.