Krásna rekreačná chata, 70 m2 na 6ár. pozemku, Medzev

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
70 m
2
okres Košice - okolie
Medzev
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 76 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj krásnu a štýlovú celoročne obývateľnú rekreačnú chatu v nádhernom prostredí chatovej osady za mestom Medzev, ktoré je od Košíc vzdialené zhruba 30 km, v tichej uličke, s fantastickým výhľadom na okolitý les a úplným súkromím. Táto chatová osada je známa tichým a pokojným prostredím, bez neprispôsobivých občanov.

Jedná sa o rekreačnú chatu postavenú v roku 1990, ktorá ale bola kompletne zrekonštruovaná zhruba pred ôsmimi rokmi. Chata má úžitkovú plochu cca 70 m2 na celkovej výmere pozemku 577 m2, pričom majitelia majú v užívaní ďalších zhruba 350 m2 pozemku, ktorý patrí záhradkárskemu zväzu, pozemok je mierne svahovitý, príjazdová cesta je asfaltová, v zime udržiavaná. V bezprostrednej blízkosti chaty sa nachádza les, prostredie je ideálne na prechádzky, cyklistiku a hubárčenie.

Rekreačná chata má tri podlažia, na prízemí sa nachádza predsieň, samostatná kuchyňa, komora a toaleta. Na prvom podlaží sa nachádza obývacia izba, spálňa a kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. V podkroví sa nachádza spálňa s malým šatníkom. Súčasťou rustikálnej kuchynskej linky je kombinovaný sporák, digestor a chladnička, v obývacej izbe sa nachádza krb na tuhé palivo a štýlové kamenné obklady, v spálni je veľká vstavaná skriňa. Kúrenie je zabezpečené elektrickým kotlom prostredníctvom radiátorov, v prechodnom období je tu možnosť zakúriť si v krbe. Chata je postavená z tehál, zateplená, sú tu plastové okná, plechová škridla na rekonštruovanej streche, podlahy sú drevené, rovnako aj interiérové dvere a podhľady. Chata je napojená na vlastnú studňu, odpad je riešený prostredníctvom žumpy.

Pozemok je mierne svahovitý, oplotený, má rozlohu 577 m2 plus cca 350 m2 v užívaní, nachádza sa tu garáž, rôzne krásne zákutia vhodné na vonkajšie posedenie, taktiež vonkajší krb, cestička k domu je vysypaná štrkom, oporné múry sú zhotovené z kameňa, čo spolu s výhľadom vytvára fantastickú atmosféru.

Veľkým pozitívom rekreačnej chaty je jej celoročná obývateľnosť, krásne a štýlové vybavenie, nádherný výhľad a tiché a kľudné okolité prostredie.

Medzev má okolo 4000 obyvateľov, nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, ale aj rôzne turisticky zaujímavé atrakcie, napr. Slovenské technické múzeum - Múzeum kinematografie rodiny Schusterovej a mestské kúpalisko. Potraviny Coop Jednota, Eggro - farm, detské ihriská, Základná škola - Grundschule Medzev, Mestský úrad Medzev, Slovenská pošta Medzev, Galerie Caffe&Tee, Reštaurácia Condor, Penzión Helion, Gasthof LEVANDA, Havana Club, Predajňa domácich potrieb, Lekáreň PHARMACY s.r.o.

V prípade záujmu o obhliadku rodinného domu ma kontaktujte. Ing. Katarína Kočíková, Mobil: 0905 190 720, Certifikovaný realitný maklér - NARKS.

Plocha pozemku:
577 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
nie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Garáž:
áno

Na mape: Krásna rekreačná chata, 70 m2 na 6ár. pozemku, Medzev

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.