Kontaktné údaje

Areté real, s.r.o.

M.R.Štefánika 27

90201 Pezinok

Meno:
  René Bednarič
Telefón:
+421911247257
E-mail:
ID ponuky:
AR9264

ARETÉ REAL – PREDAJ 5-IZBOVEJ REKREAČNEJ CHATY, MODRA, PIESOK

129 900
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
100 m
2
okres Pezinok
Modra
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chceli by ste chatu v lone prírody a zároveň byť neďaleko hlavného mesta Bratislavy? Nech sa páči, príďte pozrieť.

Naša realitná kancelária Areté real Vám v zastúpení predávajúcich ponúka na predaj priestrannú zariadenú chatu v rekreačnej oblasti Modry časť Piesok, neďaleko od Zochovej chaty.

PARAMETRE CHATY A MATERIÁLOVÉ VYBAVENIE:

Chata je postavená na betónovom základe so zastavanou plochou 39 m2, je 5-izbová s úžitkovou plochou 68 m2, navyše má dve terasy o výmere 18 m2 a 14 m2. Chata je murovaná do výšky 2 nadzemných podlaží s tretím obytným dreveným podkrovím, má sedlovú strechu pokrytú asfaltovým šindlom. Napojená je na vodu, elektrinu a žumpu. Vykurovanie chaty je elektrickými radiátormi, druhá alternatíva je kachlová piecka. Na parkovo upravenom pozemku v okolí chaty sa nachádza vonkajšie sedenie s otvoreným krbom a sklad dreva a sklad náradia. Prístupová cesta k chate je asfaltová, osvetlená, v zimnom období udržiavaná, posledných pár metrov je nespevnená. Parkovať sa dá priamo pri chate na parkovo ohradenom pozemku.  

DISPOZÍCIA A ZARIADENIE:

Vstup do chaty je riešený bezbariérovo cez oplotenú terasu. Chata pozostáva zo vstupnej spoločenskej izby prechodnej do kuchyne a kúpeľne s toaletou. Z obytnej miestnosti vedie schodisko do poschodia. Na prvom poschodí sa nachádza prechodná 2 izba do samostatnej 3 izby s výstupom na druhú terasu a schodisko do podkrovia. V podkroví sa nachádza prechodná 4 izba a samostatná 5 izba. V spoločenskej izbe ktorej dominuje kachlová pec je oddychová časť s rozkladacím gaučom a jedálenský kút. V kuchyni je kuchynská linka s drezom, elektrickou varnou doskou, chladničkou, mikrovĺnnou rúrou a pieckou. V izbách sú vstavané policové skrinky, postele pre 6 osôb.  

POLOHA CHATY:

 

Chata sa nachádza v rekreačnej oblasti Modry v časti Piesok vhodnej na turistiku, cykloturistiku, rekreáciu a šport. V letnom období je k dispozícii prírodné kúpalisko, pumptrucková dráha, v zimnom období lyžiarske stredisko Zochova chata s dvoma zjazdovkami určené najmä pre začiatočníkov, obe približne 300 m dlhé s prevýšením skoro 70 m. 

Mesto Modra je Malokarpatská perla vinárskeho regiónu, históriou dýchajúce mesto a niekdajšie pôsobisko velikána nášho národa Ľudovíta Štúra. Leží na úpätí Malých Karpát v blízkosti hlavného mesta SR Bratislava a medzi krajskými mestami Pezinok a Trnava. Je súčasťou Bratislavského samosprávneho kraja, Malokarpatského regiónu. V meste je základná škola, materská škola, gymnázium, miestna knižnica, kino, pošta a športoviská vrátane letného kúpaliska. V okolí mesta Modra je možnosť výberu rôznych výletov po vyznačených turistických trasách okolitých lesov Malých Karpát a ich rekreačných oblastí Modry ako historická časť Harmónia, Piesok či Zochova chata, ktoré ponúkajú krásne scenérie a možnosti túry s vyhliadkou Veľká Homola, prvotriedny wellness a možnosť oddychu predurčená na relax v prírode, rekreáciu a šport. V meste sa nachádzajú ďalej potraviny Lidl a Billa, CBA, OC Kocka, čerpacia stanica Slovnaft, rôzne vinárstva, reštauračné a ubytovacie zariadenia, pohostinstvá, banky a iné služby.  

Cena 129 900 €. Úver možný.

Kontakt: 0911/247 257

Spoločnosť Areté real, s. r. o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter.

www.arete.sk

 

Naša realitná kancelária Vám ponúka v rámci ceny nehnuteľnosti:

- zmluvy autorizované advokátom

- zabezpečenie vyhotovenia kúpno predajných zmlúv, návrhu na vklad do katastra a ďalšej potrebnej zmluvnej dokumentácie

- úhradu poplatku za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva do

- úhrady poplatku za overenie podpisov na kúpnych zmluvách

- úhradu správnych poplatkov za výpis z listu vlastníctva                                                                

Ponúkame Vám ďalej BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO, kde Vám náš hypotekárny špecialista zariadi výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť, spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver a navyše máte v tomto prípade vypracovanie znaleckého posudku ZDARMA !

Plocha pozemku:
39 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
39 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Neupravená
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Vonkajší kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.