REB.sk Na predaj luxusná 3.izb. chata v Modre časť Ohňavy.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
75 m
2
okres Pezinok
Modra
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 130 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj novovybudovanú , nadštandartnú 3. izbovú chatu v nádhernej chatárskej lokalite Modra časť - Ohňavy. Pozemok je v OV, má rozlohu 917m2, užitková plocha chaty je 75m2..

Disponuje dvoma nadzemnými podlažiami. Chata má svoje súpisné číslo, bola skolaudovaná v roku 2019. V roku 2020 bola dokončená vonkajšia úprava chaty a vnútorná úprava interiéru aj so zariadením.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Podzemné podlažie:

-sprchový kút, samostané WC, spoločenská miestnosť, technická časť

1. nadzemné podlažie

- hlavný vstup do chaty, kuchyňa/ študio + obývacia izba/

2. nadzemné podlažie

- spacia časť- spálňa

Rekonštrukcia:

Vo všetkých miestnostiach sú stierky/ šúchanina/, nová kuch.linka, spotrebiče, laminátová podlaha. tatranský drevoobklad .Objekt je na predaj kompletne aj s nábytkom- viď fotogaléria.

Do chaty je dovedená elektrina - slnečné kolektory , voda - studňa hĺbka 82m/ čerpadlo, vývod na polievanie záhrady/ Wifi pripojenie, internet, kábl. televízia sú súčasťou vybavenia chaty. Chata je napojená na kamerový systém- Hikvinson a alarm /aplikácia cez mobil/.

Okolie chaty je oplotené pletivom so vstupom cez elektricky ovládateľnú bránu. Pre väščie súkromie chatárov sa vybudovala aj uzamykateľná brána od vstupnej cesty k chatkám.

Pozemok je miestami svahovitý je sektorovo rozdelený na obytnú časť s vonkajším posedením / altánok/ , vonk. sprcha, záhradné umývadlo, bazén.

Záhradná časť je vysadená ovocnými stromami/ broskyňa, jabloň, hruška, višňa/ ,kríkmi, disponuje aj vyvýšeným zeleninovým záhonom. Príjemnú atmosféru v záhrade vytvárajú kamenice- kamenné obruby a múry , ktoré sú charakteristické pre túto oblasť.

Nádherná scenéria Malých Karpát ponúka turistom množstvo turistické trás a na svoje si prídu aj hubáry. Mestečko Modra je vzdialené cca do 10minút autom.

Pre viac informácií nás kontaktujte 0948 226 681, email: strniskova@reb.sk

Plocha pozemku:
1 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.