Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
Monika Benková
Telefón:
0907 180 306
E-mail:
ID ponuky:
1300047051

PREDAJ: Chata s terasou v Národnom parku Nízke Tatry, 79 m2, Nemecká - Sviniarka

164 900
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
79 m
2
okres Brezno
Nemecká
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 4 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CHATA V LESE JE TO, ČO SA VÁM SNAMI NESIE?

ČISTÝ VZDUCH, PRÍRODA A ZURČIACA VODA?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka chatu postavenú priamo v Národnom parku Nízke Tatry, v rekreačnej oblasti Sviniarka.

PREDMET PONUKY

Trojpodlažná chata postavená na juhovýchodne orientovanom pozemku s potokom, s výmerou 537 m2.

Drevená chata užívaná od roku 1988 bola v roku 2012 poškodená požiarom. Jej murovaný základ so samostatným vstupom bol kompletne zrekonštruovaný a odizolovaný proti zemnej vlhkosti. Na jeho úplné dokončenie je potrebné položenie dlažby. Prvé nadzemné podlažie s terasou a podkrovie s balkónom bolo dokončené v roku 2014. Sedlová strecha je pokrytá krytinou Lindab, drevené okná, balkónové a terasové drevené dvere sú s izolačným dvojsklom, vstupné dvere a okenice sú z dreva - masív, rovnako, ako schodisko a drevené súčasti stavby. Podlahy sú keramické a laminátové. Chata je pripojená na el. energiu a pitnú vodu z rezervoáru. Ohrev teplej vody je el. bojlerom, likvidácia odpadových vôd v spoločnej ČOV pre lokalitu Sviniarka. Vykurovanie je v suteréne zabezpečené krbom, na 1 NP krbovou pecou. Dvojkomín v chate je postavený na novo z tvárnic Prespor. Lokalita Sviniarka je prístupná celoročne, prístupová cesta k chatám je v zimnom období udržiavaná.

DISPOZÍCIA

Suterén (26 m2): obývacia miestnosť s krbom a technická miestnosť.

1 nadzemné podlažie (26 m2): vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývacou izbou s krbovou pecou a schodiskom, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, terasa (12 m2).

Podkrovie (26 m2): galéria, spálňa, balkón (7 m2).

Exteriér: sklad náradia, suché WC

LOKALITA

Obec Nemecká poskytuje pre obyvateľov a návštevníkom základnú občiansku vybavenosť (OcÚ, kostol, pošta, ZŠ, MŠ, potraviny, pohostinstvo, motorest a i.). Obec má bohatú históriu a zaujímavé turistické atraktivity. Známa je históriou spojenou s II. sv. vojnou, hradiskom s archeologickým náleziskom, či rozprávkovými izbami. Sviniarka je rekreačná oblasť situovaná priamo v Národnom parku Nízke Tatry. Je skvelým východiskovým bodom pre turistiku, cykloturistiku, aj zimné športy prevádzkované v neďalekých turistických centrách (Krpáčovo, Mýto pod Ďumbierom, Tále, Bystrá a i.) Z lokality sú vynikajúco dostupné Kúpele Brusno (9 km), okresné mesto Brezno (19 km), krajské mesto B. Bystrica (27 km).

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Jedinečná ponuka, akou je novopostavená chata v Národnom parku Nízke Tatry sa neobjaví každý deň, preto sa jej oplatí venovať pozornosť.

Útulná, horská chata s priestranným pozemkom, na konci ktorého tečie potok prinášajúci osvieženie v letných mesiacoch, je ideálnou rodinnou investíciou do odpočinku. Stabilné osídlenie okolitých chát prináša atmosféru priateľskej, sebestačnej a pomáhajúcej si komunity. Samotné prostredie Sviniarky a jej izolovanosti v horách, ticho, pokoj, čistý vzduch a bezprostredný kontakt s prírodou sú jedinečnou devízou prinášajúcou predpoklad zachovania civilizáciou nenarušeného miesta.

Výborná dostupnosť do turistických centier, či kúpeľnej obce Brusno prináša ďalšie možnosti pre relax a regeneráciu duševných, aj fyzických síl.

CENA

164 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Plocha pozemku:
557 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
79 m2
Zastavaná plocha:
31 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Prístupová cesta:
Asfaltová
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: PREDAJ: Chata s terasou v Národnom parku Nízke Tatry, 79 m2, Nemecká - Sviniarka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.