Záhradná chatka s výhľadom na Biele Karpaty-rezervované

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
55 m
2
okres Trenčín
Nemšová
pred 220 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 200 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Trojpodlažná murovaná chatka na svahovitom( terasovitá záhrada) pozemku v záhradkárskej osade Bočky pri meste Nemšová na predaj.

Chatka je prevažne murovaná s príjemným podkrovím, ktoré je dobre dostupné po praktických schodoch z medzipodlažia, to slúži ako spoločenská časť s krbovými kachľami a je prístupné cez prestrešenú terasku zo zadnej časti nehnuteľnosti. Prízemie má samostatný vstup z prednej časti chatky a je využívané ako kuchynka(vykurovacie teleso sporák) . Z bočnej časti prízemia je situovaná toaleta zvedená do septiku. V celej chatke je zavedená elektrika, voda je úžitková počas sezóny. Pozemok prevažne tvorí záhrada s ovocnými stromami, je terasovito upravená ( dotiahnutá voda ku každej teraske) s možnosťou dopestovania zeleniny. Ak hľadáte chatku a chcete čas využiť staraním sa o záhradku mať kľud a krásny výhľad tak tento typ nehnuteľnosti Vám to ponúka. Do tejto lokality je dobrý prístup po asfaltovej ceste, parkovanie priamo pod chatou s možnosťou prísť autom aj priamo ku chate zadnou spevnenou cestou.

Celé okolie ponúka hubárčenie, turistiku, cykloturistiku a hlavne relax v slnečnej lokalite. Vzdialenosť diaľničného privádzača je cca 3km.

Plocha pozemku:
387 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
55 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Vnútorný kozub:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.