Vidiecky dom vhodný aj na chalupu s veľkou záhradou v malebnej obci Nevidzany 20 km od Prievidze

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
90 m
2
okres Prievidza
Nevidzany
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 124 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dom vidieckeho charakteru neďaleko Prievidze a 35 km od Ilavy. Dom dispozične pozostáva z 3 izieb, kuchyne, dlhej komory a kúpeľne s WC. Je vhodný na rekreačné účely a dá sa upraviť na krásnu vidiecku chalupu. K domu je pristavená letná kuchynka pozostávajúca z 2 izieb a je celá podpivničená. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má novú strechu, plastové dvere a okná. Súčasťou domu, okrem letnej kuchynky, je tiež hospodárska budova. Za domom sa nachádza slnečná záhrada, plná jabloní. Pozemok je celý oplotený a udržiavaný.

Nevidzany ležia na výbežku Hornonitrianskej kotliny pri juhozápadnom úpätí Malej Magury, na dolnom toku potoka Nevidzianka. Zaujímavosťou obce je kaplnka Panny Márie, pomník padlým v SNP a budova panského domu z 18. - 19. stor.

Okolie je bohaté na zaujímavosti, ktoré sa oplatí vidieť. Len 3 km vzdialená je Temešská skala (910 m n. m.), nachádzajúca sa v blízkosti dedinky Temeš, ktorá je krásnym vyhliadkovým miestom v pohorí Malej Magury. Ponúka nielen očarujúce výhľady, ale i skvelú turistiku v každom ročnom období. 4 km od Nevidzian nájdete priehradu Nitrianske Rudno. Na jej brehu s pozvoľným vstupom do vody sa nachádzajú stravovacie a ubytovacie zariadenia, ako aj športoviská rôzneho druhu. Okolie priehrady je bohaté na prírodné krásy. Vybudovaný je tu Náučný chodník, Vodná nádrž Nitrianske Rudno, ktorý vás oboznámi s najvzácnejšími a najviac ohrozenými biotopmi.

Ďalšie zaujímavosti ako Sklársky skanzen - Sklenný sen v obci Valaská Belá, vyhliadková veža Bojnice, či 20 km vzdialené lyžiarske stredisko Homôlka sú len ochutnávkou toho, čo všetko Vám okolie ponúka.

Plocha pozemku:
780 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
90 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Vidiecky dom vhodný aj na chalupu s veľkou záhradou v malebnej obci Nevidzany 20 km od Prievidze

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.