Rekreačná chata Nimnica, Púchov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
27 m
2
okres Púchov
Nimnica
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 80 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, ponúka na predaj krásnu rekreačnú chalúplu v obci Nimnica na skok od Nosickej priehrady

PREDMET PONUKY

Útulná rekreačná chalupa sa nachádzajúca v intraviláne obce Nimnica, na okraji pohoria Javorníky v tesnej blízkosti Nosickej priehrady.

Chalupa je situovaná na prevažne rovinatom, slnečnom, udržiavanom pozemku o rozlohe 564m2 a v roku 2011 prešla čiastočnou, veľmi vkusnou rekonštrukciou. Pozostáva z jedného prízemného podlažia, jedného nadzemného podlažia a podkrovia, každé s podlahovou plochou približne 27m2.

Podkrovie je využívané ako lôžková čast, tvorená jednou miestnosťou, nachádzajú sa tu 2 pohovky a 2 postele. Na nadzemnom podlaží sa nachádza útulná kuchynka a spoločenská miestnosť, z ktorej vedie vstup aj na balkón. Taktiež sú tu tzv.mlynárske schody, ktoré slúžia ako vstup do podkrovia. Do prízemného podlažia sa vstupuje zo záhrady, je tvorené letnou kuchyňou, skladom a priestrannou kúpeľňou so sprchu a prietokovým ohrievačom. WC je riešené latrínou, ktorá je na záhrade.

Chalupa je napojená na zdroj vody, ktorým je spoločný rezervoár, taktiež je napojená na elektrickú prípojku. Na vykurovanie slúžia piecky na pevné palivo, prípadne elektrické ohrievače.

Prístup k chalupe je po spevnenej lesnej ceste, ktorá je udržiavaná v rámci možností aj v zimnom období. Parkovanie je riešené na pozemku. Celý pozemok je oplotený, udržiavaný a sú na ňom vysadené rôzne ovocné stromy a kríky ( jablone, orech, slivka, ríbezle). V tesnej blízkosti chaty na záhradke sa nachádza priestranný altánok so záhradným grilom. na záhrade sa nachádza nádrž na dažďovú vodu, ktorá slúži na polievanie a taktiež je tu kôlňa na náradie.

Táto krásna chalupa sa predáva kompletne zariadená.

LOKALITA

Obec Nimnica sa nachádza len 3,8km od Púchova. Je vyhľadávanou rekreačnou oblasťou, kvôli svojej dobrej dostupnosti a hlavne kvôli známym kúpeľom Nimnica.

V tesnej blízkosti obce je krásna Nosická priehrada využívaná na vodné športy, rekreáciu a rybolov. Okolitá príroda poskytuje široké možnosti turistiky, cykloturistiky, hubárčenia a oddychu. Na svoje si tu prídu aj milovníci zimných športov, nakoľko v blízkosti sa nachádzajú aj lyžiarske strediská : Ski Ráztoka Horná Maríková (26km), Čertov (25km) alebo trochu vzdialenejšie lyžiarske stredisko Ski Makov (50km). V obci sa nachádza ja salaš s výbornými ovčími výrobkami a veľmi príjemným posedením.

HODNOTENIE MAKLÉRA

Chata sa nachádza v nádhernej prírode a novým majiteľom poskytne jedinečnú možnosť oddychu a súkromia v dnešnej uponáhľanej dobe.

CENA

99 000,-Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Plocha pozemku:
564 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
nie
Úžitková plocha:
27 m2
Zastavaná plocha:
28 m2
Počet kúpeľní:
1
Vonkajší kozub:
áno

Na mape: Rekreačná chata Nimnica, Púchov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.