Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
  Žirkovič Marijo
Telefón:
+421 0944 648 823
E-mail:
ID ponuky:
12137712

>>NA PREDAJ

42 500
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
16 m
2
okres Prievidza
Nováky
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 14 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vitajte v prírode priamo v centre mesta Nováky. Ponúkame na predaj záhradu s rozlohou 383m2, kde sa nachádza autentická záhradná chata. Tento útulný priestor je postavený v pôvodnom stave, čo dokresľuje jeho neopakovateľné kúzlo.

Chata bola vybudovaná z tehly a jej úžitková ako aj podlahová plocha sa rozprestiera na 16m2, pričom ide o objekt s troma podlažiami. Chata disponuje spoločnou elektriku aj studňou pre zachovanie prírodného šarmu a drevom vykurovaným kozubom.

Pri chatke nadjete aj terasu s rozlohou 20m2, perfektnú pre grilovanie alebo len tak na oddych uprostred krásnej zelene. K chatke prinaleží tiež pivnička špeciálne určená pre skladovanie vína, ovocia alebo iných pochutín.

Tento skvost sa nachádza na Ulici Matice Slovenskej, len kúsok od polikliniky v Novákoch. Neváhajte ani minútu a príďte si obhliadnuť tento kúsok prírody uprostred mesta. Bude nám potešením previesť Vás prehliadkou a zodpovedať akékoľvek prípadne otázky.

Cena objektu je 42 500 € vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľnosti. V prípade záujmu volajte 0944 648 823.

Ak máte záujem o obhliadku alebo potrebujete viac informácií, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes!

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Plocha pozemku:
383 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
áno
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
16 m2
Zastavaná plocha:
16 m2
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: >>NA PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.