Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Anna Ing. Ogoreková
Telefón:
+421 918 393 399
E-mail:
ID ponuky:
31728

Iné, Osádka

179 000
Kategória:  
Iné

Obytná plocha:  
547 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Dolný Kubín
Osádka
pred 36 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Alpia Vám exkluzívne ponúka na predaj dve tradičné chalupy v tichej lokalite obce Osádka, umiestnené na pozemku o celkovej výmere 471 m2. V tejto výmere nie je započítaný spoluvlastnícky podiel vo výške 1/2 na spoločnej parcele využívanej ako prístupová cesta. Obe nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva ako rodinné domy, s pridelenými súpisnými číslami. Nehnuteľnosti sú vhodné na trvalé bývanie, rekreáciu, ale i na podnikanie v oblasti turizmu.

Stavba č.1 - samostatne stojaci rodinný dom so zastavanou plochou 96 m2 s predsunutou garážou. Strecha sedlová, krytina pozinkovaný plech. Jedná sa o imitáciu zrubovej konštrukcie s drevným obkladom v kombinácií s hladkou váponnocementovou omietkou. Kompletná rekonštrukcia stavby bola ukončená v roku 2020. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží,podkrovia, bez podpivničenia. Stavba má dva zdroje tepla, ústredné elektrické kúrenie, ktoré je možné ovládať cez mobilnú aplikáciu a druhým zdrojom tepla je krb, ktorý je dopojený na ÚK a automaticky vie prepínať vetvy medzi elektr. kotlom. Stavba je napojená na elektrinu, obecný vodovod, žumpa s objemom 10m3. Eurookná dvojsklo, kryté okenicami. Dispozične pozostáva z:1 NP: vstupná hala, kuchyňa, jedáleň spojená s obývacou miestnosťou, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, garáž,2 NP: tri spálne s kapacitou 8 (10) osôb,Podkrovie: dve nezariadené miestnosti.Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom a požiarnym snímačom, taktiež s ovládaním cez mobilnú aplikáciu.

Stavba č.2 - je pôvodná drevenica so zastavanou plochou približne 50 m2. Strešná krytina asfaltový šindeľ. Pozostáva z jedného nadzemného podlažia a podkrovnej časti. Vstup cez presklený gánok, chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, jedna obytná miestnosť vybavená funkčnou pecou slúžiaca ako kuchyňa a podkrovie pripravené na druhú obytnú miestnosť - spáleň. IS: elektrina, žumpa. Stavba má existujúce nové rozvody vody, potrebné už len dopojiť na vodovod. Ohrev TÚV elektrickým bojlerom.

Obec Osádka sa nachádza na rozhraní Oravskej vrchoviny a Chočských vrchov, približne 9 km východne od Dolného Kubína. V okolí sa nachádzajú vhodné podmienky na letnú a zimnú turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a iné voľnočasové aktivity. Vzdialenosť od Kúpele Lúčky 7,8 km, krytá plaváreň Dolný Kubín 10km, Aquapark Gino Paradise Bešeňová15km, Sky park Kubínska hoľa 17 km, Aquapark Tatralandia 31 km.

Plocha pozemku:
471 m2
Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Podpivničený:
neuvedené
Príprava teplej vody:
Súbežne s UK
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Ústredné palivové
Terén:
Rovina až mierny svah
Záhrada:
áno
Garáž:
áno
Oplotenie pozemku:
áno

Na mape: Iné, Osádka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.