Reality holding+ ponúka Na predaj Pezinok STUPY chata - znížená cena

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
160 m
2
Vek stavby:  
< 30 rokov
okres Pezinok
Pezinok
Stupy
pred 380 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 373 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Reality Holding + vám ponúka Predáme dom v chatovej oblasti Pezinok – Stupy.

Chata je dvojpodlažná, murovaná, zastavaná plocha 83 m2, obytná plocha – 160 m2. V prízemí sa nachádza vstupná hala, samostatné WC, samostatná kúpeľňa, kuchyňa, špajza, obývacia miestnosť je vybavená okrem iného veľkou keramickou kachlovou pecou, biliardovým stolom a výčapom piva. Na poschodí sú tri samostatné izby, vstavaná skriňa a loggia. Chata je nadštandarte vybavená. Chata je vybavená elektrickým bojlerom na ohrev vody. V kuchyni aj v obývačke je zdobená keramická kachlová pec. Všetky miestnosti na prízemí aj na poschodí majú podlahy z kvalitných laminátových veľkoplošných parkiet. Okrem toho má chata oceľové bezpečnostné dvere s 5-bodovým zamykaním a ochranným krytom zámku z vonkajšej strany. Na oknách sú vonkajšie pevné ozdobné a vnútorne rolovacie bezpečnostné mreže. Chata je napojená na vodovod a na elektrinu. Elektrická prípojka je uspôsobená na dvojtarif, t.j. samostatné meranie spotreby denného a nočného prúdu. Chatu je možné vykurovať buď pevným palivom cez dve kachlové pece, alebo elektrickými radiátormi. Všetky okna majú elektricky ovládané žalúžie – tak na prízemí, ako aj na poschodí. V chate je tiež namontovaná zabezpečovačka, napojená na pult centrálnej ochrany. Chata má tiež pristavený zastrešený prístrešok o veľkosti cca 30 m2, pod ktorým je umiestnený veľký kameninový gril.

Vo vzdialenosti cca 10 m za chatou tečie potok.

Chata je blízko Bratislavy – cca pol hodiny cesty autom.

V dosahu do 5 km od chaty sa nachádza jazdecký areál Rozálka, lyžiarske stredisko Pezinská baba, priehrada s jazerom Kučišdorfská dolina, ako aj ďalšie turistické a kultúrne zaujímavosti v okolí a v meste Pezinok a Modra. Pozemok pod chatou je v osobnom vlastnictve. Cena 97 000,00 EUR/celkom. Kúpou tejto nehnuteľnosti získate poukaz na Kanárske ostrovy! Energetická trieda: C.

Ev. číslo: 116404 Kontakt: 0917 206 206. Ďalších 7000 ponúk nájdete na www.realityholding.sk a ako BONUS vám ku kúpe dáme Kanárske ostrovy zdarma.Popis loklity: .

Plocha pozemku:
83 m2
Vek stavby:
< 30 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
160 m2
Zastavaná plocha:
83 m2

Na mape: Reality holding+ ponúka Na predaj Pezinok STUPY chata - znížená cena

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.